A huge collection of 3400+ free website templates, WP themes and more at the biggest community-driven free web design site - JARtheme.COM
Home / Alimentatie & Sanatate / 5 moduri în care rodiile ajuta la întinerirea pielii

5 moduri în care rodiile ajuta la întinerirea pielii

Woman holding halved pomegranate

Unul dintre fructele preferate , rodia, oferă mai mult decât doar un gust incredibil . Acestea sunt fructe cu putere nutriționala și de vindecare . Aici sunt motive pentru a începe consumul de rodii imediat!

Rodiile conține vitamine, minerale și antioxidanti puternici care promovează frumusețea pielii și întinerirea ei . Îngrijirea pielii este un alt beneficiu important în afară de numeroasele beneficii de sănătate de rodiei .

Regenerarea celulelor . Rodia protejeaza epiderma și derma prin încurajarea regenerării celulelor pielii, ajutând la repararea țesuturilor , vindecarea rănilor ăi încurajarea circulației pielii care duce la vindecare.

Protejează de soare. Consumul de rodii oferă pielii compuși care ajută la protejarea împotriva radicalilor liberi care pot provoca daune solare , cancer și arsuri solare. Uleiul de rodie conține acidul elagic antioxidant care poate ajuta la inhibarea tumorilor pielii pentru a proteja organismul de cancer de piele .

Imbatranire lentă. Rodiile pot ajuta la prevenirea hiperpigmentării, petelor, liniilor fine sau ridurilor, care sunt adesea cauzate de arsurile solare . Produc aspectului tânăr al pielii . Deoarece rodiile ajuta la inmuierea pielii și produc elastină și colagen suplimentar, poate face ca pielea să arate mai fermă , netedă și tinerească .

Ajută pielea uscată . Rodiile sunt adesea folosite ca produse de îngrijire a pielii , deoarece acestea au o structură moleculară care poate penetra straturile profunde ale celor mai multe tipuri de piele pentru a oferi umiditate suplimentară.

Ajută pielea uleioasă. Tipurile uleioase sau o combinație de piele , care este predispusă la acnee pot folosi rodie pentru a calma aceste focare și a minimiza arsurile sau cicatricile care pot apărea în timpul apariției coșurilor .

About

Check Also

adidasi alergat

Cum alegem o pereche de adidasi de alergare – factori cheie

Alegerea unei perechi de adidasi de alergat este o parte importanta atunci cand vine vorba …

Cum scapam de firele albe

Cum scapi de firele albe fara sa te vopseti

Daca din cauza timpului sau din motive genetice sau de sanatate, firele albe ne dau batai …

Leave a Reply