A huge collection of 3400+ free website templates, WP themes and more at the biggest community-driven free web design site - JARtheme.COM
Home / Fashion / 5 tendințe pentru vara 2017 pe care trebuie să le încercați

5 tendințe pentru vara 2017 pe care trebuie să le încercați

În cele din urmă, sfârșitul iernii este aproape! Primăvara este aproape aici și cu un nou sezon vin tendințe noi. Suntem la fel de entuziasmați ca și dumneavoastră să descoperim unele noi tendințe ale zilei. Am urmărit pistele de designeri de top din industrie și am compilat câteva tendințe care ar putea să preia controlul în vara anului 2017. Pe care alegeți să le purtați depinde de dvs.!
 
Umeri declarație

În acest sezon punem accentul pe umeri. Indiferent dacă aceștia sunt supradimensionați, pătrați sau rotunjiți, tot ce contează este că acestea se evidențiază. Puteți încerca, de asemenea, umerașe pentru a ridica aspectul dvs. în fiecare zi.

umeri

Topuri transparente

Doamnelor, scoateți cele mai frumoase brățări, deoarece în acest sezon va fi o tendință uriașă. În materie de culori, este mai bine să rămânem la culori închise pentru un aspect discret și pentru a evita să fim prea strălucitori.

topur

Dungi

Dungile sunt oficial înapoi în viața noastră și noi le iubim. Pregătiți-vă pentru că veți vedea în curând dungi în toate dimensiunile și direcțiile. Sfat de stil: mergeți pe linii verticale, care tind să vă subțieze silueta.

dungi

Pantaloni Palazzo

Pantalonii Palazzo vor fi, fără îndoială, unele din piesele esențiale ale aceste veri. Îmbunătățește silueta dvs. prin structurarea taliei, oferindu-vă un stil extraordinar. Pentru fanii look-ului tomboy, acești pantaloni pot fi purtati cu un tricou si o pereche de mocasini pentru un look modern.

palazzo

Pijama

Ce e mai bine decât să te îmbraci în pijamale toată ziua? Ei bine, acum puteți, fără ca cineva să observe, pentru că aspectul pijama este o adevărată tendință. Veți putea să vă petreceți ziua în confort, în timp ce rămâneți la modă!

pikama

About alice alice

Check Also

adidasi alergat

Cum alegem o pereche de adidasi de alergare – factori cheie

Alegerea unei perechi de adidasi de alergat este o parte importanta atunci cand vine vorba …

Cum scapam de firele albe

Cum scapi de firele albe fara sa te vopseti

Daca din cauza timpului sau din motive genetice sau de sanatate, firele albe ne dau batai …