A huge collection of 3400+ free website templates, WP themes and more at the biggest community-driven free web design site - JARtheme.COM
Home / Fashion / Campania Zara TRF pentru toamna / iarna 2014-2015

Campania Zara TRF pentru toamna / iarna 2014-2015

colectia zara trf1

Campania Zara TRF pentru toamna / iarna 2014-2015 neîncurajează să ducem o viață sănătoasă prin participarea la sala de sport, elaborarea și menținerea în formă. Mai mult, puteți face acest lucru într-un mod super-trendy, la fel cum vedem în poze. Cu Malaika Firth, Ola Rudnicka și Alexandra Elizabeth Ljadov, linia secundară a campaniei Zara seamănă cu Chanel pentru toamna 2014. Amândoi predică la fel și amândoi o fac într-un mod unic și elegant!

Întreaga linie este de aproximativ sport, atât în ceea ce privește imaginile de campanie și piesele de îmbrăcăminte cât și accesoriile. Și chiar dacă e un aspect ceva mai feminin care poartă un pic vibratii mai stricte, se continuă să aibă loc feeric cu vibe sportiv prin modul creativ de accesorizare a pieselor cu adidași sport.

colectia zara trf3

Printuri de leopard, dungi, denim, tricotaje, blană, pantaloni sport, paiete, trunchiate siluete si vibratiile drăguțe sunt toate prezente în colecția Zara TRF toamna / iarna 2014-2015, făcându-l un caleidoscop minunat de tendințe și stiluri, care sunt amestecate și adaptate astfel încât profesional să conducă la aspecte memorabile care vor triumfa cu siguranță pe străzi în acest sezon.

colectia zara trf

colectia zara trf1

colectia zara trf2

colectia zara trf3

About

Check Also

adidasi alergat

Cum alegem o pereche de adidasi de alergare – factori cheie

Alegerea unei perechi de adidasi de alergat este o parte importanta atunci cand vine vorba …

Cum scapam de firele albe

Cum scapi de firele albe fara sa te vopseti

Daca din cauza timpului sau din motive genetice sau de sanatate, firele albe ne dau batai …

Leave a Reply