A huge collection of 3400+ free website templates, WP themes and more at the biggest community-driven free web design site - JARtheme.COM
Home / Fashion / Campania Zara TRF pentru toamna / iarna 2014-2015

Campania Zara TRF pentru toamna / iarna 2014-2015

colectia zara trf1

Campania Zara TRF pentru toamna / iarna 2014-2015 neîncurajează să ducem o viață sănătoasă prin participarea la sala de sport, elaborarea și menținerea în formă. Mai mult, puteți face acest lucru într-un mod super-trendy, la fel cum vedem în poze. Cu Malaika Firth, Ola Rudnicka și Alexandra Elizabeth Ljadov, linia secundară a campaniei Zara seamănă cu Chanel pentru toamna 2014. Amândoi predică la fel și amândoi o fac într-un mod unic și elegant!

Întreaga linie este de aproximativ sport, atât în ceea ce privește imaginile de campanie și piesele de îmbrăcăminte cât și accesoriile. Și chiar dacă e un aspect ceva mai feminin care poartă un pic vibratii mai stricte, se continuă să aibă loc feeric cu vibe sportiv prin modul creativ de accesorizare a pieselor cu adidași sport.

colectia zara trf3

Printuri de leopard, dungi, denim, tricotaje, blană, pantaloni sport, paiete, trunchiate siluete si vibratiile drăguțe sunt toate prezente în colecția Zara TRF toamna / iarna 2014-2015, făcându-l un caleidoscop minunat de tendințe și stiluri, care sunt amestecate și adaptate astfel încât profesional să conducă la aspecte memorabile care vor triumfa cu siguranță pe străzi în acest sezon.

colectia zara trf

colectia zara trf1

colectia zara trf2

colectia zara trf3

About

Check Also

Cum alegi parfumul in functie de zodie

Cum alegi parfumul in functie de zodie

Fiecare semn al zodiacului are caracteristici care il fac unic. Dupa cum stiti, fiecare semn …

colectia zara de craciun 2018

Rochii, fuste, paiete – ce poti sa cumperi din colectia Zara de Craciun 2018

Zara, cel mai cunoscut brand lowcost la nivel mondial, a lansat o colectie in avans …

Leave a Reply