A huge collection of 3400+ free website templates, WP themes and more at the biggest community-driven free web design site - JARtheme.COM
Home / Relatii & Sex / Cele mai cunoscute 5 motive pentru a evita sexul

Cele mai cunoscute 5 motive pentru a evita sexul

Oboseala si nevoia de somn sunt printre motivele cele mai des invocate pentru a trece peste sex, spune un nou studiu national.

Sondajul national condus de Centrul de Cercetare Nationala a Consumatorilor din America a inclus 1000 de adulti intre 18 si 75 de ani, dintre care 52% femei. Cei mai multi participanti, 57% erau casatoriti sau traiau cu un partener, in timp ce 48% aveau copii mai mici de 18 ani.

Cei mai multi participanti, 81% au spus ca au evitat sexul uneori, in ultimul an. Aici sunt cele 5 motive din top pentru a nu face sex, alaturi de procentajul celor care au ales acel motiv (au putut alege mai mult de un motiv pentru acest subiect):

  1. Prea obosit/a sau din nevoia de somn: 53%
  2. Nu s-a simtit bine sau din motive de sanatate: 49%
  3. Nu era in apele lui/ei: 40%
  4. Grija copiilor sau a animalelor: 30%
  5. Jobul, munca: 29%

Economia care fluctueaza nu a fost unul dintre motivele lor. Dintre 595 de participanti care au spus ca au fost activi sexual anul trecut, 78% au spus ca economia nu a afectat periodicitatea activitatii sexuale in cuplu.

Alte lucruri care au reiesit din sondaj sunt: 45% dintre cei activi sexual au spun ca au mai planuit timpul pentru a face sex cu partenerii lor, dar doar 7% pe calendar; 56% dintre barbati spun ca se gandesc la sex zilnic, comparativ cu 19% femei; oamenii care si-ar nota sanatatea ca fiind „slaba” fac mai putin sex, dar nu inseamna ca nu se gandesc la sex; parintii copiilor mai mici de 18 ani au facut mai mult sex decat cei care nu locuiesc cu copiii.

About

Check Also

masti

Mastile de purificare de care aveti nevoie pentru a restabili echilibrul pielii

Acnee, puncte negre sau pori mariti – Pielea ta sufera de stres, dezechilibre hormonale sau …

acid hialuronic

Proprietatile si beneficiile acidului hialuronic

Acidul hialuronic este un aliat excelent pentru ingrijirea pielii noastre. Proprietatile sale lupta impotriva pierderii …

Leave a Reply