A huge collection of 3400+ free website templates, WP themes and more at the biggest community-driven free web design site - JARtheme.COM
Home / Fashion / Colecția boho Forever 21 Bohemian Dreams pentru primăvara/vara 2014

Colecția boho Forever 21 Bohemian Dreams pentru primăvara/vara 2014

Colecția Forever 21 Bohemian Dreams

Este timpul pentru a merge pe stilul boho și pregătește-te pentru un sezon estival feeric! Acesta este mesajul absolut tineresc și cool pe care brandul Forever 21 ni-l oferă cu toate sursele și piesele. Deci, acum, aceste vibratii uimitoare combinate cu detalii etnice,  se termină cu designuri și imprimeuri, unite în uimitoarea colecție Forever 21 Bohemian Dreams 2014.

Universalitatea și caracterul global al pieselor sunt următorii factori puternici care contribuie la unicitatea liniei. În cele din urmă, paleta de culori care vine ca o completare finală de perfecțiune, efectuează exact ceea ce este menit.

Colecția Forever 21 Bohemian Dreams 5

Colecția Forever 21 Bohemian Dreams 2014 începe cu rochia roșie până la podea împodobită cu o ruptură chic și decolteu în formă de V. Accesoriile grele și bogat culese în nuanțe aurii sunt cele mai bune perechi de joacă pentru această minune . Sandalele chic de gladiator de asemenea, contează , în ansamblul chic al aspectului .

Colecția Forever 21 Bohemian Dreams 4

Urmează o altă combinație grozavă de pantaloni cu imprimeuri cool, un top alb care vine sub forma de o vestă. Indicii de inspirație etnică vin ca printuri pentru rochii mini , finalizând astfel cu detalii grozave, cum ar fi pălărie boho negagră. Accesorii grele de argint sunt asortate cu aceste ținute.

Colecția Forever 21 Bohemian Dreams 1

Colecția Forever 21 Bohemian Dreams 2

Colecția Forever 21 Bohemian Dreams 3

Colecția Forever 21 Bohemian Dreams 4

Colecția Forever 21 Bohemian Dreams 5

Colecția Forever 21 Bohemian Dreams

About

Check Also

masti

Mastile de purificare de care aveti nevoie pentru a restabili echilibrul pielii

Acnee, puncte negre sau pori mariti – Pielea ta sufera de stres, dezechilibre hormonale sau …

acid hialuronic

Proprietatile si beneficiile acidului hialuronic

Acidul hialuronic este un aliat excelent pentru ingrijirea pielii noastre. Proprietatile sale lupta impotriva pierderii …

Leave a Reply