A huge collection of 3400+ free website templates, WP themes and more at the biggest community-driven free web design site - JARtheme.COM
Home / Fashion / Colecția de accesorii H&M Conscious Exclusive 2014

Colecția de accesorii H&M Conscious Exclusive 2014

colectie accesorii H&M

A treia colecție H & M Conscious Exclusive cu Andreea Diaconu ca model, evidențiază un aspect plin de farmec. Retailerul suedez s-a concentrat pe crearea de ansambluri interesante, cu un twist elegant.

Deși o parte semnificativă din colecția H & M 2014 este dedicată ansamblurilor moderne, cu o tentă elegantă, atmosfera boemă, reperată în liniile anterioare ale etichetei pentru primăvara / vara 2014 este încă una dintre vibrațiile dominante.

Linia ediției limitate cuprinde piese realizate din bumbac organic și mătase, articole din piele , rochii realizate din 100% poliester reciclat și chiar accesorii interesante realizate din margele de plastic reciclate .

De la rochii superbe cu tremur romantic distinse cu pantaloni Palazzo șic și jachete brodate , eticheta aduce o varietate de elemente în valoare de a analiza un pic mai aproape noile piese. Deși noua linie oferă mai multe piese superbe oferind printuri abstracte , piesele monocrome sunt focus principal al etichetei care preferă utilizarea de accesorii ca principale puncte focale .

Noua colecție H & M Exclusive va fi vândută on-line și în magazinele H & M la nivel mondial pe 10 aprilie, cu prețuri între 17 dolari și 549 dolari.

Ca purtător de cuvânt din acest an pentru linia Conscious, actrita a subliniat oportunitățile pe care le oferă noua linii H & M. ” În calitate de consumatori avem nevoie pentru a cumpara mai bine. H & M are o mare oportunitate de a informa atât de mulți oameni și de a-i sensibiliza.”

colectie accesorii H&M1

colectie accesorii H&M2

colectie accesorii H&M3

colectie accesorii H&M4

colectie accesorii H&M5

colectie accesorii H&M6

colectie accesorii H&M7

colectie accesorii H&M9

colectie accesorii H&M10

colectie accesorii H&M11

colectie accesorii H&M12

colectie accesorii H&M13

colectie accesorii H&M14

colectie accesorii H&M15

colectie accesorii H&M16

v8

About

Check Also

Cum alegi parfumul in functie de zodie

Cum alegi parfumul in functie de zodie

Fiecare semn al zodiacului are caracteristici care il fac unic. Dupa cum stiti, fiecare semn …

colectia zara de craciun 2018

Rochii, fuste, paiete – ce poti sa cumperi din colectia Zara de Craciun 2018

Zara, cel mai cunoscut brand lowcost la nivel mondial, a lansat o colectie in avans …

Leave a Reply