A huge collection of 3400+ free website templates, WP themes and more at the biggest community-driven free web design site - JARtheme.COM
Home / Fashion / Colecția de costume de baie SAHA pentru vara 2014

Colecția de costume de baie SAHA pentru vara 2014

Deci, colecția de costume de baie SAHA a fost lansată, ceea ce înseamnă că o nouă resursă de piese de baie inovatoare și foarte uimitoare pentru vara 2014 ne asteaptă.

SAHA_2014_colectia_costume de baie

Pentru a afla dacă acest lucru este adevărat, trebuie doar să explorezi cea mai recenta colecție de costume de baie SAHA 2014, încorporată cu toate motive minunate și tehnici  pentru un aspect original. Se pare ca principiul de bază de SAHA este de a fi unic și fără pereche cu fiecare alte piese și fiecare nouă colecție. Această linie nu este o excepție, fie, oferind optiuni foarte interesante pentru tine.

Deci, primul lucru pe care îl observăm la aceste modele este unitatea pentru diversitate. Aspectul începe cu o opțiune de monokini, oferind unele modele de design frumos și culori de negru, roșu, verde, portocaliu, plasat într-un aranjamentîn dungi. Următoarel par a fi variantă divizată a primului, care are nuanțe similare, de data aceasta reprezentate ca opțiuni clasice din două piese. Mai mult, putem vedea unele tendințe bandeau, uneori prezentate cu elemente de flutter, în timp ce în altele arată formele clasice, puse pe fondul floral galben cu dungi alb-negru.

În cele din urmă, întâlnim elementele de franjuri pe care le întâlnim în colecția SAHA de costume de baie 2014, aplicate la costume și topuri triunghi frumos. Trecerea de la modele gălbuie până la alb și în cele din urmă floral este evidentă în colecție, de asemenea.

SAHA_2014_colectia_costume de baie 1

SAHA_2014_colectia_costume de baie 2

SAHA_2014_colectia_costume de baie 3

SAHA_2014_colectia_costume de baie 4

SAHA_2014_colectia_costume de baie 5

SAHA_2014_colectia_costume de baie 6

SAHA_2014_colectia_costume de baie 7

SAHA_2014_colectia_costume de baie

About

Check Also

miley cyrus converse

Colectia #ConverseXMiley disponibila la Bershka

Miley Cyrus este cantareata si compozitoare, dar acum se aventureaza si in designul de moda, …

Cum alegi parfumul in functie de zodie

Cum alegi parfumul in functie de zodie

Fiecare semn al zodiacului are caracteristici care il fac unic. Dupa cum stiti, fiecare semn …

Leave a Reply