A huge collection of 3400+ free website templates, WP themes and more at the biggest community-driven free web design site - JARtheme.COM
Home / Relatii & Sex / Colecția de lenjerie intimă Bar Rafaeli pentru primăvara/vara 2014

Colecția de lenjerie intimă Bar Rafaeli pentru primăvara/vara 2014

colectia de lenjerie intima bar rafaeli3

Superba Bar Rafaeli este în cele din urmă înapoi în lumea modei prezentând următoarea colecție de lenjerie intimă impresionantă, Passionata, care este cea mai bună modalitate de a aduce înapoi bucuria de primăvară și de distracția de vară .

Astfel , știm deja ce cuprinde fabuloasa colecție Passionata pentru primăvara / vara 2014. Și anume , ea reprezintă toate detaliile care ne amintesc de starea de spirit de veselă, și , desigur , oferă unele forme suplimentare feminine și ademenitoare pentru cele mai bune ponturi de lenjerie .

colectia de lenjerie intima bar rafaeli

Factorul de bază al colecției este cu siguranță culoarea. Introducerea unei varietăți de nuanțe liniștitoare , luminoase , strălucitoare, și somptuoase , această linie va deveni în scurt timp una dintre opțiunile cele mai potrivite.

colectia de lenjerie intima bar rafaeli1

Astfel, având o scurtă incursiune la piesele de această linie , am putea în primul rând să reținem duo-ul coral drăguț format dintr-un sutien push-up și bikini care au un detaliu de culoare albă, Urmează un alt duo impresionant format din broderie somptuoasă și un foarte dulce roz pal. Modelele din dantelă elegante sunt doar un alt aspect izbitor cu privire la acest lucru.

colectia de lenjerie intima bar rafaeli5

Același lucru se poate spune despre următoarea opțiune de alb și următoarea variantă fuchsia , care vine cu modele florale ademenitoare , prezentate cu trandafiri mici care împodobesc piesele uimitoare de transparență.

colectia de lenjerie intima bar rafaeli6

About

Check Also

masti

Mastile de purificare de care aveti nevoie pentru a restabili echilibrul pielii

Acnee, puncte negre sau pori mariti – Pielea ta sufera de stres, dezechilibre hormonale sau …

acid hialuronic

Proprietatile si beneficiile acidului hialuronic

Acidul hialuronic este un aliat excelent pentru ingrijirea pielii noastre. Proprietatile sale lupta impotriva pierderii …

Leave a Reply