A huge collection of 3400+ free website templates, WP themes and more at the biggest community-driven free web design site - JARtheme.COM
Home / Relatii & Sex / Colectia Gucci pentru primavara anului 2014

Colectia Gucci pentru primavara anului 2014

safads

Frida Giannini a fost un alt designer care parea atras de partea intunecata,cromatic vorbind. Creatiile sale, de obicei, pline de farmec si femininitate, au primit o transformare interesanta datorita influentelor athletic-techno, care caracterizeaza perfect noua linie de imbracaminte.

ew
Colectia Gucci pentru primavara anului 2014, prezinta rochii apatice, jackete cu spatele deschis, o multime de insertii de plasa si topuri ultra-sexy. Designerul a folosit ca sursa de inspiratie Nouveau de Erte. Au existat chiar si cateva piese inspirate din kimonouri japoneze.

gu
Gucci a aratat modul în care femeile trebuie sa arate – seducatoare si senzuale! Toate creatiile au aratat sexy în tricouri maxi, jachete, pantaloni si cele mai recente, gentile Gucci. În ceea ce priveste culorile, verde soparla, auriu sclipitor, mov si roz au dominat intreaga colectie.

gucci

hyujkijyhtg

qwqwq

safads

t

tfghuyji

uu

wef

About

Check Also

masti

Mastile de purificare de care aveti nevoie pentru a restabili echilibrul pielii

Acnee, puncte negre sau pori mariti – Pielea ta sufera de stres, dezechilibre hormonale sau …

acid hialuronic

Proprietatile si beneficiile acidului hialuronic

Acidul hialuronic este un aliat excelent pentru ingrijirea pielii noastre. Proprietatile sale lupta impotriva pierderii …

Leave a Reply