A huge collection of 3400+ free website templates, WP themes and more at the biggest community-driven free web design site - JARtheme.COM
Home / Relatii & Sex / Colectia ultra-feminina Alberta Ferretti pentru primavara 2014

Colectia ultra-feminina Alberta Ferretti pentru primavara 2014

alb
Colectia ultra-feminina Alberta Ferretti pentru primavara 2014 a fost inspirata din sudul Italiei si America de Sud. Influentele folclorice puternice au fost prezentate prin intermediul colectiei in diferite grate.

sd

Printurile florale pentru primavara nu sunt tocmai o surpriza, insa in mainile designerilor indemanatici, acest mofiv a ajuns pana in punctul de a-ti taia rasuflarea.

dvewvew

xcxcxc

Ea a vrut ca noile creatii sa radieze de energie pozitiva si si-a atins obiectivul folosind o multitudine  de motive florale si abstracte complicate si mai multe tonuri îndraznete, pline de viata: rosu, portocaliu, albastru, fuchsia, verde iarba.

al

ewfew

sfvc

xzcDaca alternativele de zi au avut o alura romantica, aproape inocenta, rochiile de seara au emanat senzualitate, eleganta si feminitate.

seara

About

Check Also

masti

Mastile de purificare de care aveti nevoie pentru a restabili echilibrul pielii

Acnee, puncte negre sau pori mariti – Pielea ta sufera de stres, dezechilibre hormonale sau …

acid hialuronic

Proprietatile si beneficiile acidului hialuronic

Acidul hialuronic este un aliat excelent pentru ingrijirea pielii noastre. Proprietatile sale lupta impotriva pierderii …

Leave a Reply