A huge collection of 3400+ free website templates, WP themes and more at the biggest community-driven free web design site - JARtheme.COM
Home / Fashion / Funde si coronite, un alt trend pe 2010

Funde si coronite, un alt trend pe 2010

Coronite, bentite…apar in colectiile primaverii 2010 ale lui Marc Jacobs, Luella sau Temperley, precum si in colectia jucausa a lui Diane von Furstenberg.

Cum se poarta coronitele cu funde? Desi par inocente, exista anumite lucruri de tinut minte cu acest trend. Poti sa arati ca Madonna anilor `80, ca o tipa kitsch sau ca Goth Lolita, neintentionat. Cheia este sa nu neglijezi coronita. Cat timp este unica, de calitate, poti sa te impui – mai ales daca e si de o masura exagerata, luxurianta si amuzanta. Poti sa o porti si cu o esarfa de par legata ca stilul fetei anilor 1940.

Cauta coronite si esarfe care se leaga oriunde pe par si mentine-te la materiale ca matasea, pielea. Evita, in schimb, sa te plafonezi cu un singur accesoriu. Sau ramai la unul singur, pe care sa il reinventezi periodic. Incearca sa nu fii prea copilaroasa si fereste-te de cele produse in serii mari, care scad din sarmul oferit. Bentitele de par trebuie sa fie sofisticate si sa iti confere o atitudine, un statement.

About

Check Also

adidasi alergat

Cum alegem o pereche de adidasi de alergare – factori cheie

Alegerea unei perechi de adidasi de alergat este o parte importanta atunci cand vine vorba …

Cum scapam de firele albe

Cum scapi de firele albe fara sa te vopseti

Daca din cauza timpului sau din motive genetice sau de sanatate, firele albe ne dau batai …

Leave a Reply