A huge collection of 3400+ free website templates, WP themes and more at the biggest community-driven free web design site - JARtheme.COM
Home / Fashion / Iata 25 de idei de tinuta care vor arata super pe fetele plinute

Iata 25 de idei de tinuta care vor arata super pe fetele plinute

plusssGasirea unor haine potrivite pentru tipul nostru de corp nu este întotdeauna o sarcina usoara pentru majoritatea dintre noi, mai ales daca nu avem masurile ideale. Astazi am pregatit cateva idei de tinuta pentru femeile cu cateva kilograme in plus.

Fetele mai plinute, voluptoase sunt descurajate de faptul ca, uneori, nu pot gasi haine de dimensiunea potrivită pentru tipul lor de corp. Dupa cum veti vedea, unele trucuri mici pot întari încrederea in voi si va vor transforma intr-o diva eleganta si sexy. Pe langa gasirea tinutei potrivite, ar trebui sa acordam o atentie speciala accesoriilor. Unele haine bine alese si accesorii potrivite, pot distrage ochiul de la partile problematice si vor evidentia cele mai frumoase parti ale corpului.

Fiecare femeie poate arata uimitor și elegant, indiferent de dimensiunile detinute. Cheia este sa gasim stilul potrivit si sa învatam cateva trucuri despre cum sa profitam de curbele feminine pentru a avea un aspect frumos, atractiv. Pentru o sursa de inspiratie, arunca o privire la ideile noastre de mai jos:

a

b

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

c

dddddddd

ee

About

Check Also

adidasi alergat

Cum alegem o pereche de adidasi de alergare – factori cheie

Alegerea unei perechi de adidasi de alergat este o parte importanta atunci cand vine vorba …

Cum scapam de firele albe

Cum scapi de firele albe fara sa te vopseti

Daca din cauza timpului sau din motive genetice sau de sanatate, firele albe ne dau batai …

Leave a Reply