A huge collection of 3400+ free website templates, WP themes and more at the biggest community-driven free web design site - JARtheme.COM
Home / Stiri & Vedete / Nicole Richie este oficial logodita cu Joel Madden

Nicole Richie este oficial logodita cu Joel Madden

Nicole Richie este oficial logodita cu Joel Madden, vocalistul trupei Good Charlotte, dar nu oarecum, ci cu un inel de logodna masiv, cu un diamant de 47 de karate.

Inelul lui Nicole RichieDesi viitorul ei sot, Joel Madden, anuntase pe twitter ca este logodit si ca este foarte fericit, Nicole Richie a preferat sa oficializeze totul in emisiunea lui David Letterman. Cuplul celebru a fost mult timp in vizorul tabloidelor, de aceea este de inteles ca Joel Madden a sters tweetul, desi a fost arhivat de multe servicii de urmarire a celebritatilor pe Twitter. Nicole, care a petrecut trei ani cu Joel, tatal celor doi copii ai sai, Harlow si Sparrow, a fost vazuta purtand un imens inel de logodna dupa show-ul lui Letterman, de nu mai putin de 47 de karate. Imediat dupa ce a facut anuntul oficial inaintea saptamanalelor tabloide, Joel a multumit prietenilor sai pentru discretie.

About adminx

Check Also

machiaj de seara

Machiajul de seara Salon Profesional Bucuresti, unde il poti obtine

Atunci cand ne asteapta un eveniment special la orizont, machiajul devine mult mai important decat …

zambet

Cum sa-ti pastrezi mereu frumusetea

Unul dintre interesele cele mai pronunțate ale femeilor este preocuparea pentru frumusețe. O știu și …

Leave a Reply