A huge collection of 3400+ free website templates, WP themes and more at the biggest community-driven free web design site - JARtheme.COM
Home / Alimentatie & Sanatate / Remedii naturale împotriva gripei și răcelii

Remedii naturale împotriva gripei și răcelii

Woman with tissue having flu or allergy

În timp ce dormi suficient , ai o dietă saracă sau echilibrată în zahăr și alimente prelucrate, și obținerea de exercitii fizice regulate pot ajuta la menținerea imunității amplificate pe tot parcursul anului , uneori, avem nevoie de un pic de ajutor – în special în timpul sezonului de răceală și gripă .

Usturoiul. Acest antifungic natural i antibacterien poate ajuta in orice boală. Usturoiul isi pierde puterea atunci cand este gatit, asa ca este cel mai bine sa fie luat în perioadele de boală. 1-2 catei de usturoi foarte fin tocati într-un pahar cu apă și se bea rapid într-o singură înghițitură .

Ulei de nucă de cocos. Nivelurile naturale ridicate de acid lauric ,are proprietăți puternice antimicrobiene , poate ajuta la stimularea sistemului imunitar si alunga boala . Acesta poate fi luat cu alimente , topit în ceai fierbinte sau consumat direct din borcan .

Ulei de ficat de cod fermentat. Un nivel ridicat de omega-3 il face ideal pentru reducerea inflamatiei , în timp ce nivelurile care apar în mod natural de vitamine A și D ajuta la stimularea sistemului imunitar de sănătate . În perioadele de boală , vă poate dubla doza zilnică recomandată pentru suport imunitar suplimentar .

Otetul de mere.Adăugarea unei lingurite de otet de cidru de mere sau suc de lamaie , la un pahar de apă ajută la alcalinizarea corpului . Crearea unui mediu alcalin ajută la uciderea bacteriilor si virusilor. Începeți sa-l beti la primul semn de boală și se repetă de mai multe ori pe zi, până când simptomele dispar .

About

Check Also

colectia zara de craciun 2018

Rochii, fuste, paiete – ce poti sa cumperi din colectia Zara de Craciun 2018

Zara, cel mai cunoscut brand lowcost la nivel mondial, a lansat o colectie in avans …

cifra destinului

Tarot 2018 – afla cifra destinului si cum te afecteaza

Exista o relatie directa intre Tarot si Numerologie. Dupa cum stim deja, fiecare carte de …

Leave a Reply