A huge collection of 3400+ free website templates, WP themes and more at the biggest community-driven free web design site - JARtheme.COM
Home / Relatii & Sex / Sexul de razbunare – de ce sexul cu fostul e atat de placut

Sexul de razbunare – de ce sexul cu fostul e atat de placut

Razbunarea este un act de justitie, spunea scriitorul Samuel Johnson in secolul 18, „razbunarea este un act al pasiunii”. Vorbim de sexul din razbunare. Este urat, dar stim ca exista. Ea este parasita de el, asa ca e usor sa se dea la colegul lui pentru sustinere si sfaturi. Pana la urma, ce cale mai buna de a-i arata fostului ca nu sufera, desi sufera, si ca inca este dorita? Este imoral, este riscant si include si o parte inocenta. Dar se intampla, nu numai in cazul femeilor, ci si al barbatilor. Sansele ca un barbat sa faca sex din razbunare este de 1 la 10,2. O femeie are sansa de a o face de 1 la 11,45.

Poate lua multe forme, pornind de la cuplari fara importanta, aleatorii, doar pentru a ii face pe fostii gelosi. Unii se razbuna direct, ajungand sa faca sex cu fostii, sub imaginea de peresoane schimbate, iar dupa ce trece totul, sa spuna ca nu mai simt la fel.

Potrivit profesorilor psihologi autori ai cartii „De ce femeile fac sex”, motivatia sexuala este mult mai complicata si variata decat se crede: exista sex pentru dragoste, pentru conceperea unui copil, pentru distractie sau pentru a infecta pe cineva. Da, suna atat de urat, dar exista cazuri in care oamenii au incercat sa transmita din razbunare o boala venerica. Totusi, speram ca astfel de cazuri extreme sa ramana cat mai rare, pana la urma, razbunarea este un act al pasiunii, iar sexul este razbunator uneori!

About

Check Also

masti

Mastile de purificare de care aveti nevoie pentru a restabili echilibrul pielii

Acnee, puncte negre sau pori mariti – Pielea ta sufera de stres, dezechilibre hormonale sau …

acid hialuronic

Proprietatile si beneficiile acidului hialuronic

Acidul hialuronic este un aliat excelent pentru ingrijirea pielii noastre. Proprietatile sale lupta impotriva pierderii …

Leave a Reply