A huge collection of 3400+ free website templates, WP themes and more at the biggest community-driven free web design site - JARtheme.COM
Home / Frumusete & Ingrijire / Tendințe machiaj 2014 – Cele mai noi tendințe în materie de machiaj 2014

Tendințe machiaj 2014 – Cele mai noi tendințe în materie de machiaj 2014

tendinte machiaj2

Probabil prima tendința pe care trebuie să o menționăm în gama noastră este unitatea de culori. Ele pot fi găsite în aproape toate nuanțele și combinațiile pe care ți le poți imagina vreodată. De la colorate la alb-negru, nuanțele prezentate pentru accentele de ochii sunt, într-adevăr, greu pentru a le enumera. Cele mai bune exemple ale acestei idei ar putea fi spectacolele de modă de Jason Wu, Fatima Lopes, Sharon Wauchob, și altele.

Fiind mai special, putem nota “opera de artă” super-colorată ales pentru machiajul ochilor la modelele Chanel, săgețile de aur impresionante și luxul sprâncenelor de aur pentru Dior , detaliile creative de culoare pentru colțurile ochilor, în cazul modelelor de Giorgio Armani, interesantele finisaje neclare și luminoase de culoare de la Prada, și variantele la fel de creative ale Costello Tagliapietra.

După ce am pus ochii în prima linie, buzele sunt un alt accent important. Desigur, designerii au luat acest lucru în considerare, de asemenea, crearea unor astfel de opțiuni luminoase și atractive ca tonurile vii de roz, portocaliu, roșu și, în modele John Galliano, portocaliu lucios de DKNY și Dsquared2, și roșu clasic de Antonio Berardi. În plus, putem nota umbra lui Alexis Mabille, cu tonul super-umbrit de ruj roșu utilizat. Prabal Gurung, Monique Lhuillier, și Altuzarra sunt, de asemenea, printre aceste nume. Deci, sunt nuanțe violet închis de Nicole Miller și Marchesa.

tendinte machiaj

tendinte machiaj1

tendinte machiaj2

tendinte machiaj3

tendinte machiaj4

tendinte machiaj5

tendinte machiaj6

tendinte machiaj7

tendinte machiaj8

tendinte machiaj9

About

Check Also

adidasi alergat

Cum alegem o pereche de adidasi de alergare – factori cheie

Alegerea unei perechi de adidasi de alergat este o parte importanta atunci cand vine vorba …

Cum scapam de firele albe

Cum scapi de firele albe fara sa te vopseti

Daca din cauza timpului sau din motive genetice sau de sanatate, firele albe ne dau batai …

Leave a Reply