A huge collection of 3400+ free website templates, WP themes and more at the biggest community-driven free web design site - JARtheme.COM
Home / Frumusete & Ingrijire / Tendințe sprâncene pe care trebuie să le încerci în 2017

Tendințe sprâncene pe care trebuie să le încerci în 2017

În prezent, sprâncenele sunt extrem de importante și li se acordă mult mai multă atenție decât în trecut. Prin urmare, nu sugerăm transformări extreme pe termen lung, pe care le-ați putea regreta.

Este 2017, deci există numeroase produse de sprâncene care fac minuni și nu există nici o scuză pentru a avea sprâncenele prost modelate.

Trebuie să recunoaștem că în ultima vreme am fost martorii numeroaselor tendințe pe Instagram. Cele mai multe dintre ele au fost etichetate ca fiind nealimentare și prea dramatice. Dar dacă stai să te gândești, multe dintre ele nu sunt permanente. Acest lucru ne lasă spațiu pentru a experimenta și șterge ușor machiajul dacă nu suntem mulțumite. Unele dintre aceste tendințe sunt într-adevăr confortabile și ușor de încercat. În cele din urmă este timpul să le dăm șansa unora dintre ele.

Uitați-vă la aceste upgrade-uri frumoase ale sprâncenelor care vă pot schimba jocul frunții pentru totdeauna sau cel puțin pentru o zi.

SPRANCENE ACCENTUATE

sprancene

SPRANCENE OMBRE

Ssprancene

SPRÂNCENE CU SCLIPICI

moda

SCLIPICI

SPRÂNCENE METALICE

ETALICE

SPRÂNCENE  COLORATE

COLORATE

 

About alice alice

Check Also

cifra destinului

Tarot 2018 – afla cifra destinului si cum te afecteaza

Exista o relatie directa intre Tarot si Numerologie. Dupa cum stim deja, fiecare carte de …

anunturi matrimoniale bucuresti

Cum sa gasesti ceea ce cauti pe un site de anunturi matrimoniale Bucuresti

Datorita tehnologiei, multe s-au schimbat in modul in care ne raportam la alte persoane, deoarece, …