A huge collection of 3400+ free website templates, WP themes and more at the biggest community-driven free web design site - JARtheme.COM
Home / Frumusete & Ingrijire / Trucuri – Cum sa scapi de transpiratia excesiva

Trucuri – Cum sa scapi de transpiratia excesiva

transpiratie remedii

Transpirația excesivă este o problemă comună, în special in palme, axile și tălpi. Aceasta poate fi stresanta și poate avea un impact serios asupra vietii tale. În unele cazuri, persoanele afectate evita contactul social cu alții, din cauza jenei cu privire la problema. Cu toate acestea, condiția este de obicei tratabila.

Ce este transpirația excesivă?

Transpirația normală ajută la menținerea unei temperaturi constante a corpului în vreme caldă, în timpul febrei. Transpiratia excesiva (hiperhidroza), înseamnă sa transpiri mai mult decat in mod normal. Chiar și atunci când nu iti este cald transpiri foarte mult.

Este important sa stii ce tip ai deoarece tratamentele sunt foarte diferite.

Următoarele remedii pot fi tot ceea ce aveți nevoie în cazul în care afectiunea este ușoară .  Ele pot ajuta , în plus față de alte tratamente , în cazurile mai severe .

Dacă folositi săpunuri care irita pielea afectata , folosiți un substitut de sapun bland cum ar fi un emolient ( cremă hidratantă ) unguent sau cremă .

Dacă este posibil , evitati declansatori , care pot face lucrurile mai grave , cum ar fi căldura sau alimente picante .

Încercați să utilizați antiperspirante regulat . ( Notă : Există o diferență între antiperspirante si deodorante. Antiperspirantele reduc eliberarea de transpiratie , deodorantele mascheaza mirosurile neplăcute. Transpiratia nu are un miros , doar hainele transpirate care nu sunt schimbate pot deveni urat mirositoare).

Evitați hainele care arată mult mai ușor semnele de transpiratie. Ca o regulă , haine de culoare alb și negru sunt mai putin vizibile atunci când se umezesc decât alte culori .

Purtati haine largi sub axile. Evitați hainele realizate din fibre sintetice sau artificiale , cum ar fi Lycra și nylon.

About

Check Also

masti

Mastile de purificare de care aveti nevoie pentru a restabili echilibrul pielii

Acnee, puncte negre sau pori mariti – Pielea ta sufera de stres, dezechilibre hormonale sau …

acid hialuronic

Proprietatile si beneficiile acidului hialuronic

Acidul hialuronic este un aliat excelent pentru ingrijirea pielii noastre. Proprietatile sale lupta impotriva pierderii …

Leave a Reply