Pentru iubitoarele de lenjerie intima si pentru cele care vor sa fie la curent cu trendurile, se pare ca lenjeria  a facut un pas mare inainte in acest sens, mai ales ca este cel mai important lucru care trebuie reinnoit periodic pentru a-ti mentine nivelul de seductie ridicat.

In 2010, totul este pe dos, atat la propriu, cat si la figurat, in unele domenii ale modei: lenejeria se poarta ca tinuta normala, dar trebuie sa fii prea curajos sa faci acest lucru. Vedetele merg pe trendul acesta, acestea purtand stockings negri pana peste genunchi alaturi de materiale pretentioase in partea de sus. Bine, stockings-urile sunt la moda, iar lungimea lor nu este fixa.

Paris Hilton a fost vazuta purtand acest look, alaturi de haine in culori de camuflaj, destul de indraznet. Pana si sutienele se poarta pe deasupra hainelor, bluze sau tricouri din materiale transparente – foarte feminine, dar nu tin de cald intr-o zi friguroasa de primavara, asa ca se completeaza cu un blazer.  Corsetele si bustierele sunt de asemenea, purtate pe deasupra tricourilor si a bluzelor din dantela.

Cei care au impus o astfel de moda…pe dos, sunt Marc  Jacobs, Givenchy si Stella McCartney, care au dorit sa socheze, dar sa si impun un stil mult mai feminin si mai romantic, punand in valoare natura vintage a articolelor prin design si culoare: matase subtire, culori pastel si dantele delicate.

Da, recunoastem, poate nu putem sa iesim atat in evidenta pe strazi, dar sa respectam regulile de baza ale trendului macar in intimitate, prin materiale, culori si curaj! Fii feminina si seducatoare!