Fiecare fata are nevoie de un set bun de pensule de machiaj. Acum exista mai multe pensule de machiaj ca niciodata, concepute pentru a matifia, a contura si pentru a va conduce catre un aspect de machiaj impecabil. Dar, cu atat de multe optiuni pe piata, poate fi greu sa stii ce este potrivit pentru tine. Cand vine vorba de make-up, un set de pensule machiaj este absolut necesar. 

La fel ca alte produse de beauty, cand vine vorba de pensule machiaj trebuie sa te orientezi spre un magazin de profil, iar catalogul de produse de la perfectbeauty.ro, se gaseste aici https://perfectbeauty.ro/. Indiferent ca esti make-up artist sau nu, iata ce pensule de machiaj nu trebuie sa iti lipseasca niciodata.

Pensula machiaj pentru pudra

O pensula machiaj pentru pudra este, in general, o pensula groasa, cu fibre complete, fie sintetice, fie naturale, care are versatilitatea de a efectua o multitudine de lucrari de infrumusetare. Aceasta pensula de machiaj este atat de importanta incat se regaseste aproape in fiecare set de pensule machiaj.

Pentru a utiliza o pensula de machiaj pentru pudra, scufundati peria in pudra, valabil atat pentru pudra compacta, cat si pentru pudra praf, si rotiti peria in cercuri pe fata pana cand obtineti o acoperire uniforma. Este mai usor sa va asigurati o aplicare adecvata daca incepeti la mijlocul fetei.

Pensula machiaj pentru fond de ten

Pensulele de machiaj pentru fond de ten sunt de obicei plate, mai putin pline in forma, cu o conicitate blanda. Aceste pensule machiaj sunt cele mai bune pentru fonduri de ten lichide si alte cosmetice lichide. Pentru a o folosi corespunzator, aplicati o cantitate mica de fond de ten direct pe fata, sau pe incheietura mainii si apoi luati din acea cantitate si uniformizati-o pe ten.

Pensula machiaj oblica pentru contur 

O pensula machiaj oblica are un aspect izbitor – fibrele au doua lungimi distincte. Cea mai mare parte a periei este cu fibre complete si bine definita cu fibre mai lungi intre ele. Perii de capturare sunt excelenti pentru stratificarea diferitelor niveluri de machiaj. Acest tip de pensula pentru machiaj este ideala pentru aplicarea perlelor bronzante sau stralucitoare.

Pensula machiaj evantai

O pensula de machiaj de tip evantai este un element de baza excelent pe care trebuie sa il porti in trusa de machiaj. Aceasta pensula machiaj este multifunctionala. De exemplu, functioneaza exceptional ca un corector. Poate ca aplici un fard de pleoape si te-ai indepartat de zona in care trebuie sa te machiezi si praful fardului s-a intins pe toata fata. Indepartati usor aceste pete de culoare suplimentare cu ajutorul pensulei de machiaj evantai.

Pensula machiaj pentru blush

O pensula machiaj blush este surprinzator de asemanatoare cu o pensula pentru pudra. Pensulele de machaij pentru blush sunt, in general, mai rigide, deoarece acopera o suprafata mai mica decat o pensula machiaj pentru pudra. Cand aplici blush-ul, incearca sa eviti cercurile rosii. Distribuie pudra de blush uniform. Pentru a evita aspectul de papusa, difuzati fardul spre exterior in timp ce incepeti sa il aplicati de pe pometi. Incepeti cu o presiune usoara si verificati pigmentarea pe incheietura mainii sau pe partea din spate a mainii. Este mult mai usor sa construiesti culoarea decat sa o stergi dupa ce a fost deja aplicata.

Pensula machiaj fard ochi

O pensula machiaj pentru ochi este in general o pensula mica si rigida, destinata umbririi ochilor pe toata pleoapa si zona superioara a ochilor. Acesta este un instrument excelent pe care il puteti folosi tot timpul. Pur si simplu scufundati pensula in fardul de ochi, eliminati excesul si aplicati-l pe pleoapa. Pentru un efect mai pigmentat, puteti scufunda pensula in apa.

Pensula machiaj unghiulara

O pensula machiaj unghiulara este perfecta pentru definirea detaliilor fine. Folositi-o pentru a adauga culori intense in coltul ochiului, pentru un machiaj precis si pentru a alinia pliul pleopei cu o culoare de contrast.