ochelari de soare tendinte 2018

Ochelari de soare: tendinte 2018

Ochelarii de soare sunt aliatii nostri cei mai buni in timpul verii. Fara indoiala, ei devin accesoriul nostru inseparabil pentru aspectul nostru zilnic, pe plaja si la piscina. Cautati mereu designul care se potriveste cel mai bine stilului si forme fetei dvs.

Dar daca doriti sa fiti la curent cu cele mai recente modele de ochelari de soare, acestea sunt tendintele care urmeaza sa fie lansate in timpul verii!

Ochelari desoare futuristi cat eye micro 

Ochelarii de soare ochi de pisica in versiune micro sunt un must have in vara 2018. Designul vintage, dar futurist, este perfect pentru a aduce un omagiu elegantei anilor ’50, fara a renunta la o estetica avangardista.

ochelari de soare tendinte 2018

Ochelarii de soare ochi e pisica sunt o tendinta de ceva timp, dar in acest sezon, au facut ravagii printre fashioniste. Feminini si sofisticati, ei sunt disponibile in toate tipurile de culori, amestecuri si cu tot felul de detalii, astfel incat sa puteti alege modelele care va plac cel mai mult.

ochelari de soare tendinte 2018

Ochelari de soare retro

Ochelarii de soare de dimensiuni mari si lentilele rotunde, inspirati din stilul saizeci, sunt modele foarte potrivite pentru iubitorii de ochelari XXL. In acest stil, exista, de asemenea, spatiu pentru modele de ochelari de soare cu lentile mici si rotunde.

Ochelari de soare retro

Ochelari de soare de culoare alba

Pe Instagram sunt ultimele tendinte ale momentului. In aceasta vara, alegeti o pereche de ochelari de soare albi, indiferent de forma lentilelor, acest model cu o atingere retro este unul dintre accesoriile de care aveti nevoie in aceasta vara. Viziteaza blogdefilme.ro pentru mai multe articole si sfaturi utile.

ochelari de soare tendinte 2018

Ochelari de soare cu ornamente

Ornamentele sunt la moda, astfel incat detaliile luminoase sunt, de asemenea, responsabile pentru ornarea celor mai feminine si sofisticate perechi de ochelari de soare, disponibile in diferite culori. Unele modele de bijuterii sunt in stil baroc, fiind elegante, si totusi perfecte pentru a completa costumele de vara.

ochelari de soare tendinte 2018

Ochelari de soare cu lentile avangardiste

Design-urile de ochelari de soare cu lentile avangardiste sunt uluitoare. Modelele in versiunea maxi a diferitelor forme geometrice sau lentile micro, sunt diferite de cele obisnuite. Propuneri perfecte pentru cei mai indrazneti care se gandesc la completarea unui outfit futurist.

ochelari de soare tendinte 2018 Ochelari de soare cu lentile avangardiste