Cu toții ne amintim de Kaney West care i-a discursul de acceptare a lui Taylor Swift la VMA în 2009 sau de cearta dintre Miley Cyrus și Nicki Minaj. Decernările de premii întotdeauna au avut momente după care să fie ținute minte, chiar dacă mai nimeni nu ști cine ce a câștigat în acel an. People’s Choice din acest an nu face notă discordantă. A fost presărat cu momente memorabile despre care cu siguranță se va vorbi peste ani.

 vin diesel

1.Vin Diesel a cântat „See You Again” pentru Paul Walker

 

Atunci când a acceptat cele două statuete pentru Furious 7 care a câștigat Filmul Favorit și Filmul de Acțiune Favorit, Vin Diesel a mulțumit fanilor și și-a adus aminte de prietenul lui Paul Walker care a murit într-un accident de mașină. Acesta a afirmat: „Singurul meu mesaj către voi este: ați fi surprinși cât de multe lucruri puteți să faceți cu dragoste. Ați fi uimiți ce forță este dragostea. Atunci când nu am vrut să ne întoarcem niciunul pe platourile de filmare pentru că tragedia era prea puternică, dragostea ne-a adus la un loc ca să terminăm ce am început.” Discursul și l-a încheiat cântând „See You Again” până când producătorii i-au închis microfonul pentru a trece a segmentul următor. Ce care ați văzut filmul, știți ce simbolizează această piesă.

 

2.Jane Lynch a inventat propria mișcare pentru „Whip/ Nae Nae”

 

Lynch a deschis show-ul cu o parodie destul de deșteaptă pentru „Shut Up And Dance” numită „Sut Up and Choose” (Taci și Alege) care l-a pus în lumină pe stripperul favorit al populației feminine Channing Tates. Însă mișcările ei pe piesa lui Silento au fost remarcabile și cu siguranță vor rămâne în istorie.

3.Chris Hemsworth este ok cu obiectificarea lui

 

Chris Hemsworth este un frumușel, un mascul feroce și prietenul imaginar al tuturor internauților. Însă el este obiectul unei sete aparte și anume setea de bărbați creați pentru a fi priviți. A suportat cu stoicism toate aluziile făcute la sexualitatea lui pentru filmele Thor și Grease: Live și a ținut în piept toate avansurile fanelor. Fii tare Hemmy, că doar ești un Avenger.

Jason Derulo

4.Chemați un zidar pentru că Jason Derulo a rupt ringul de dans

 

Emilee a spus-o cel mai bine: „Dacă Fason Derulo ar fi o brânză, ar fi un brie importat de pe raftul de sus.” Iar dovada este tranziția lui de la Get Ugly la Want to Want Me, cele două hituri care seamănă foarte mult cu muzica lui Michael Jackson, pe care a făcut-o cu foarte multă grație în timp ce se rupea în mișcări a la Regele Pop. Toate astea în timp ce purta o jachetă foarte faină. Tipul acesta face show doar pentru că apare, ceea ce foarte puțini artiști pot face.

 

4.Tylor Posey și-a arătat uterul lui fain

 

Chiar dacă acest lucru s-a întâmplat înaintea showului, pe covorul roșu, dar haideți să fim serioși, este vedeta Teen Wolf cu un uter pe față! Ce poate fi mai cool de atât? Poate Frankie Grande ținând o pancartă cu „Yassa Kween”, desigur.

 

5.Un tip a încercat să îl imite pe Kanye West și a furat microfonul

 

Acest lucru s-a mai întâmplat, așa că prezentatoarele de la The Talk au fost pregătite și i-au luat microfonul. Nu te pui cu Shanon Osborne. Femeia asta e soția tipului care mușcă capul liliecilor. Twitter-ul s-a distrat foarte mult pe seama tipului cu jachetă roșie, de aceea este în lista noastră.