Descoperă frumusețea autentică!

La Nora Pop Beauty Studio, credem că frumusețea adevărată vine din interior și se reflectă în exterior. Situat în inima Oradiei, în Parcul Libertății, studio-ul nostru oferă o gamă largă de servicii de înfrumusețare și îngrijire a pielii, toate destinate să te facă să te simți și să arăți cel mai bine.

Serviciile noastre includ:

  • Machiaj profesional: Fie că este vorba de un machiaj de mireasă sau de ocazie, echipa noastră va crea look-ul perfect care să complimenteze stilul și personalitatea ta.
  • Tratamente cosmetice avansate: Cu o gamă de tratamente de la IMAGE Skincare USA, inclusiv O2 Lift, Peeling, Dermaplaning sau Deluxe Facial, te asigurăm că pielea ta va străluci de sănătate.
  • Hyaluron Pen: Oferim o alternativă modernă și fără ac pentru a obține buze senzuale și voluminoase, cu rezultate naturale și de lungă durată.
  • Laminare Gene și Sprâncene. Serviciul de laminare a genelor și sprâncenelor este o modalitate excelentă de a obține o privire spectaculoasă și sprâncene perfect definite.

De ce să alegi NORA POP Beauty Studio?

  • Expertiză profesională: Nora Pop, fondatoarea studio-ului, este o esteticiană certificată IMAGE Skincare USA și make-up artist cu o pasiune pentru frumusețe și îngrijirea pielii.
  • Ambianță relaxantă: Studio-ul nostru este proiectat să fie un sanctuar de liniște și relaxare, unde poți scăpa de stresul cotidian.
  • Rezultate remarcabile: Misiunea noastră este să oferim fiecărui client o experiență personalizată care să conducă la rezultate vizibile și satisfăcătoare.

Descoperă frumusețea autentică la Nora Pop Beauty Studio în Oradea, pe Strada Aurel Lazăr nr 21.

Exclusiv in Oradea: Tratamentul Cosmetic Deluxe Facial, realizat cu produsele premium de la IMAGE Skincare USA.

  • Tratamentul nostru imbina atent doua metode de top in industria skincare-ului: dermaplaning si peeling-ul facial, pentru a-ti oferi o experienta de infrumusetare completa si deosebit de eficienta.
  • Dermaplaningul este o tehnica delicata, care utilizeaza o lama special conceputa pentru a exfolia cu grija stratul superficial al pielii. Astfel, se elimina celulele moarte si impuritatile, dezvaluind o piele netedă si luminoasa.
  • Peeling-ul facial, realizat cu produse de înalta calitate, completeaza procesul, ajutand la indepartarea celulelor moarte si stimuland regenerarea celulara.

Ai nevoie de tratamente cosmetice personalizate, hyaluron pen, microneedling sau de consultanta in ingrijirea pielii?

Iți oferim o gamă variată de servicii, inclusiv machiaj profesional, tratamente cosmetice avansate și metoda Hyaluron Pen pentru buze voluminoase. Toate serviciile sunt personalizate pentru a se potrivi nevoilor și dorințelor tale.

Cât costă un machiaj profesional? Prețurile noastre pentru machiaj profesional sunt concepute pentru a fi accesibile, permițându-ți să te bucuri de un look impecabil pentru orice ocazie specială, fără a depăși bugetul.

Cum pot beneficia de tratamente cosmetice in Oradea? La Nora Pop Beauty Studio Oradea, calitatea întâlnește accesibilitatea.

Oferim tratamente cosmetice IMAGE Skincare USA  la prețuri competitive, astfel încât să poți investi în frumusețea ta fără griji financiare.

Cum pot programa o vizită? Este simplu! Vizitează-ne in Oradea, Str Aurel Lazar nr 21 si descoperă frumusețea autentică și răsfățul pe care îl meriți.

Te invităm să descoperi mai multe despre serviciile noastre și să programezi o vizită pe site-ul nostru norapop.ro