Hainele sunt distractive, expresive și … scumpe. În cazul în care dulapul tău are nevoie de cateva articole de imbracaminte, dar portofelul se simte gol, iată cateva moduri în care poți economisi bani atunci când faci cumpărături pentru haine noi și profiți la maximum de ceea ce ai deja.

Cumpărați elementele de baza

Dacă achizitionati piese de baza pe care le purtați mai ales sub alte lucruri – cum ar fi bluze sau tricouri simple – nu vă deranjați să alegeti un nume de marcă. Nimeni va vedea acest lucru. Ceea ce este important insa este sa cumparati articole vestimentare realizate din material foarte bun care sa fie delicat cu pielea, exact cum sunt cele de pe https://fashionsales.ro/.

Cumpărați în afara sezonului

Știm, este interesant să cumperi lucruri în plin sezon. Dar, preturile sunt foarte mari, ceea ce reprezinta un dezavantaj. Dar dacă cumpărați în afara sezonului, atunci veti plati mult mai putin. Sigur, s-ar putea părea ciudat să cumperi un pulover când inca este foarte cald afara, dar astfel vei economisi bani frumosi.

Cumpără un costum de baie cu adevărat grozav

Când vă pregătiți pentru o vacanță, este tentant să vă încărcați cu costume de baie atractive și ieftine. Insa, nu este nevoie de prea multe costume de baie. Alege doua sau cel mult trei modele care te vor face sa arati si sa te simti minunat. Investeste într-un costum de baie cu adevărat grozav, confectionat din material de calitate superioara. După ce îl purtați, clătiți-l sau înmuiați-l în apă rece de la robinet pentru a îndepărta loțiunea, protecția solară și alte uleiuri, care pot deteriora și estompa țesătura. Apoi lăsați-l să se usuce la aer. Cu o îngrijire bună – și un costum bun – veti salva bani si va veti bucura de articol pentru mai multe sezoane la rand. 

Alegeti magazinele de tip outlet

Magazinele Outlet sunt de obicei un amestec de articole din sezonul trecut care nu s-au vândut (de obicei dintr-un motiv, cum ar fi o culoare neplăcută, o potrivire slabă sau o tendință de scurtă durată) și articole care au fost făcute doar pentru outlet. In general, in aceste magazine, prețul este cu 50% mai mic față de prețul de vânzare cu amănuntul. Articolele realizate doar pentru puncte de vânzare nu sunt, în general, la fel de calitative, deci tot ceea ce plătiți cu adevărat este eticheta.

Extindeți-vă opțiunile cu accesorii

Asigurați-vă că garderoba de bază include si accesorii dintre cele mai atractive – gândiți-vă la coliere, brățări, curele și eșarfe pe care le puteți amesteca cu ținutele pe care le dețineți deja. Un pic de accesorizare vă poate face elementele de bază să se simtă distractive și speciale. Accesoriile potrivite va pot ajuta sa faceti dintr-o tinuta banala una atractiva si foarte frumoasa. Astfel, de cele mai multe ori nici nu va mai fi nevoie sa achizitionati piese noi.

Cumparati haine clasice

Articolele vestimentare clasice nu se vor demoda niciodata. Prin urmare, investitia ta va fi una pe termen lung. Indiferent ca vorbim de pantaloni, fuste, rochii, topuri sau jachete, pentru fiecare categorie in parte exista cel putin un articol clasic pe care trebuie neaparat sa il ai in garderoba ta.