Beautiful view of the historic city of Salzburg with Festung Hohensalzburg in winter, Salzburger Land, Austria.

Oricine cauta o destinatie accesibila, cu o vreme buna, va fi fericit sa stie ca lista posibilitatilor este lunga. Exista orase fascinante in cele mai multe regiuni ale lumii, care merita o privire, precum si in mai multe zone de plaja accesibile pentru cei care doresc sa se relaxeze la soare. Va prezentam cele mai frumoase si accesibile destinatii de vacante 2018!

Am completat o lista cu cele mai tari locuri de vacante 2018, de la favoritele noastre clasice la destinatii noi si emergente.

Vacante 2018 – Atena, Grecia

In timp ce Atena nu este la fel de ieftina ca in trecut, vremea este excelenta in luna mai si este mai placuta decat multi oameni cred. Este un moment minunat pentru a explora orasul inainte de a merge la una sau mai multe din Insulele Egee pentru o vacanta timpurie. Preturile hotelurilor tind sa fie mult mai ieftine in luna mai inainte de a sari substantial in iunie. Hostelurile sunt bune in toata tara.

Hoteluri de 3 stele de la: US $ 53 pe noapte pentru doua persoane
Hoteluri de 4 stele de la: US $ 88 pe noapte pentru doua persoane

atena

Vacante 2018 – Napoli, Italia

Ca cel mai important oras turistic din Italia, este totusi un pic cam costisitor pentru unii oameni, desi hotelurile ofera in special cateva oferte foarte bune in timpul extra-sezonului, in timp ce pensiunile sunt mai putin de un chilipir. Mai este, de asemenea, un moment bun pentru a vizita Sicilia sau una dintre celelalte insule din apropiere, deoarece acestea tind sa fie chiar mai ieftine si vremea este ideala inainte de vara, de asemenea. In partea de nord a tarii, puteti fi aglomerat in timpul verii, deci chiar daca nu este foarte cald, acesta este un moment bun de vizitat atata timp cat va aflati in zona.

Hoteluri de 3 stele de la: US $ 72 pe noapte pentru doua persoane
Hoteluri de 4 stele de la: US $ 103 pe noapte pentru doua persoane

napoli

Vacante 2018 – Lisabona, Portugalia

Curios, Lisabona este un pic mai caldos decat Barcelona si Madrid, si este un pic mai ieftin, de asemenea. Sezonul de varf pentru hotelurile din Lisabona nu incepe pana in iunie, asa cum v-ati astepta, deci este un moment ideal sa veniti sa apreciati farmecele orasului.

Hoteluri de 3 stele de la: US $ 90 pe noapte pentru doua persoane
Hoteluri de 4 stele de la: US $ 122 pe noapte pentru doua persoane

lisabona

Vacante 2018 – Istanbul, Turcia

Luna mai este un moment ideal pentru o vacanta in Turcia. Istanbulul insusi tinde sa fie un pic racoros, dar orasele statiunii mediteraneene, cum ar fi Antalya, si cele de-a lungul Egeei, cum ar fi Bodrum, sunt frumoase si calduroase. Istanbul este o afacere excelenta pentru pensiuni, cu dormitoare la preturi foarte atragatoare. Alimentele si bauturile au devenit oarecum scumpe aici in 2013 si 2014, dar lira turca a continuat sa scada la inceputul anului 2016, deci valoarea este mare aici din nou. Cu toate acestea, Istambul poate deveni una dintre cele mai frumoase vacante 2018.

Hoteluri de 3 stele de la: US $ 39 pe noapte pentru doua persoane
Hoteluri de 4 stele de la: US $ 53 pe noapte pentru doua persoane

istambul

Vacante 2018 – Tenerife, Insulele Canare, Spania

Tenerife este insula aflata chiar langa coasta nordica a Africii, iar aceste preturi si vreme sunt similare in toate. Vremea aici este aproape aceeasi pe tot parcursul anului, deci este foarte populara din decembrie pana in aprilie, cand in Europa este iarna. Cu alte cuvinte, mai este inceputul sezonului aici si clima este perfecta.

Ar trebui sa fie usor sa gasiti un zbor spre Tenerife in luna mai la un pret bun, iar cele mai bune hoteluri vor oferi si oferte promotionale.

Hoteluri de 3 stele de la: US $ 48 pe noapte pentru doua persoane
Hoteluri de 4 stele de la: US $ 67 pe noapte pentru doua persoane

tenerife