Pe Instagram puteți să faceți o fotografie simplă (sau video), să adăugați un filtru, să scrieți o descriere, poate să folosiți un hashtag sau două, să etichetați o locație opțională. Cei mai mulți utilizatori Instagram și chiar începători, sunt conștienți doar de elementele de bază.

Dar cei care petrec mult timp navigând prin aplicație și urmând o mulțime de utilizatori populari s-ar putea să fi observat anumite tendințe și obiceiuri de postare care se dovedesc a fi destul de populare. Unele dintre tendințele mai mari, implică utilizarea de aplicații terțe suplimentare pentru a edita sau a adăuga lucruri noi fotografiilor și videoclipurilor înainte de a le posta pe Instagram.

Chiar dacă o tendință este destul de clară, găsirea unei aplicații potrivite pentru a urmări această tendință nu este întotdeauna atât de ușoară. Pentru a vă ajuta, am făcut o listă cu cele mai mari tendințe de postare Instagram și aplicațiile corespunzătoare pe care le puteți utiliza pentru a vă alătura distracției și pentru a vă informa în legătură cu aceste tendințe.

Postați în modul portret sau peisaj

Pe Instagram, fotografiile sau videoclipurile pe care doriți să le postați trebuie să fie tăiate și afișate în orientare pătrată. Acest lucru poate fi oarecum neplăcut, deoarece aproape toate camerele smartphone fac fotografii atât în portret, cât și în peisaj. Nu este neobișnuit să veniți cu fotografii pe Instagram care sunt postate fără a fi mai întâi decupate. Aplicația de top pe iOS care face acest lucru este Squaready.

Combinați fotografiile sau videoclipurile într-o singură postare pentru a crea un colaj

Unele postări din Instagram sunt alcătuite dintr-o colecție de fotografii (sau videoclipuri), încadrate în colaj. Unele oferă doar două fotografii sau videoclipuri, în timp ce altele au câte cinci, șase, șapte sau chiar mai multe. Este un mod la îndemână să arătați o colecție de fotografii sau videoclipuri înrudite într-o singură postare, decât să le postați separat.

Adăugați suprapuneri de text în diferite culori și fonturi

Puteți scrie cu siguranță tot ce aveți nevoie pentru a explica în captura unui post Instagram, dar uneori adăugarea unor cuvinte sau citate într-o fotografie sau video real utilizând un font frumos este mult mai bună. Utilizatorii pot alege dintr-o gamă largă de aplicații cu text suprapunere pentru a adăuga mesaje mai clare în fonturi frumoase la postările lor.

Repostați o fotografie de la alt utilizator

Instagram este una dintre puținele aplicații populare de rețele sociale care de fapt nu au o funcție de re-partajare sau repostare pe care o puteți utiliza pentru a posta alte fotografii și videoclipuri de la prieteni pe propria pagină. Doar faceți o captură de ecran a postării unui prieten sau puteți folosi o aplicație în schimb. Repost este aplicația populară pentru această tendință.

Creați o prezentare foto cu muzică și postați-o ca videoclip

Probabil ați văzut cel puțin unul dintre acele clipuri video de prezentare Flipagram postate pe Instagram la un moment dat. Această aplicație vă permite să adăugați cu ușurință fotografii din Instagram, Facebook sau de pe telefonul smartphone pentru a le asambla într-o prezentare de diapozitive. Apoi puteți să adăugați muzică și să o postați direct pe Instagram ca pe un videoclip. Este un mod amuzant de a partaja o colecție de fotografii ca un videoclip.

Utilizați hashtag-uri populare pentru a obține mai multe like-uri

Utilizatorii Power pe Instagram știu că adăugarea hashtag-urilor corecte este cheia pentru a obține mai multe like-uri. Dar, în loc să le adăugați manual de fiecare dată când creați un post nou, puteți utiliza o aplicație care curăță cele mai populare hashtag-uri și le adaugă în mod automat în postările dvs., maximizând astfel potențialul dvs. de a câștiga like-uri din acele hashtag-uri.

Creați reflexii în oglindă, combinați mai multe fotografii sau vă clonați.

Adăugarea unei suprapuneri de text în fonturi reci sau colaje încadrate este foarte populară pe Instagram. Aceste tipuri de efecte arataăcomplicat, dar cu aplicația potrivită, ele sunt destul de ușor de făcut.

Editați profesional fotografii cu muzică și alte efecte

Video de pe Instagram cuprind acum mai mult decât doar postarea de clipuri. Utilizatorii postează videoclipuri care ajută, îi învață și îi informează pe adepții lor despre ceva. Unii le folosesc chiar și pentru a vinde produse sau servicii. Pentru a face acest lucru, editarea profesională este adesea implicată. Există tot felul de aplicații pe care le puteți încerca, iar cea mai bună va depinde de tipul efectelor video pe care le doriți cu adevărat.