Exista o serie de moduri diferite de a studia o limba, fiecare dintre ele avand avantaje si dezavantaje. O combinatie dintre acestea poate fi cea mai buna pentru dvs.

Gama de alte materiale si instrumente disponibile pentru a va ajuta cu studiile dvs. de limba este imensa. De la cursuri audio de limba si dictionare, pana la playere mp3 si traducatori portabili. Toate acestea va pot ajuta in moduri diferite, iar obiectivele dvs. de invatare vor determina, intr-o oarecare masura, care sunt cele mai utile pentru dvs.

Mai jos este un ghid pentru tipurile de materiale si instrumente de invatare a limbilor disponibile in prezent.

Cursurile de limba vin intr-o varietate de concepte, inclusiv cele traditionale, cursuri audio, CD-ROM-urile si cele online.
Cele traditionale tind sa fie compuse din manuale care contin dialoguri, exercitii, note despre gramatica si, eventual, informatii culturale. In prezent sunt disponibile casete, CD-uri si / sau mp3-uri insotitoare.

Cele mai multe astfel de cursuri audio sunt destinate incepatorilor sau persoanelor cu o cunoastere minima a limbii. Cursurile de nivel intermediar si de nivel avansat sunt disponibile pentru unele dintre limbile mai populare, cum ar fi franceza, germana, italiana si spaniola.

Acest tip de cursuri audio constau, de obicei, exclusiv din casete sau CD-uri, desi unele pot include si o cantitate limitata de materiale tiparite. Toate dialogurile, exercitiile, instructiunile si explicatiile sunt inregistrate si accentul acestor cursuri audio va invata sa intelegeti si sa vorbiti limba.

Diferite cursuri de limba sunt disponibile pe CD-ROM-uri si DVD-uri. Fiecare curs este diferit, dar include, in general, dialoguri, audio, exercitii si teste. Unele includ si carti de expresie, dictionare, videoclipuri, jocuri si ofera asistenta online si / sau telefonica.

Există cursuri audio și lecții online pentru aproape toate limbile la care va puteți gândi. Multe sunt gratuite, în timp ce altele necesită o plată unică sau un abonament regulat.

Există variații considerabile în ceea ce privește calitatea și cantitatea materialului disponibil în fiecare curs online. Unele dintre cursurile gratuite sunt excelente, în timp ce altele sunt, probabil, oarecum lipsite de organizare și / sau exactitate.