Eu am o cunoştinţă care vânează reducerile din supermarketuri mai ceva ca un vânător de tornade. La fel ca și aceștia vrea să fie tot timpul în ochiul sau epicentrul tornadei pentru a avea parte de cea mai tare acțiune și cele faine momente. În cazul ei, în epicentrul reducerilor, unde sunt cele mai bune prețuri. Doamna este dedicată trup și suflet cauzei, colecționează zilnic toate pliantele de peste tot mai ceva ca o bătrână care adună tot felul de prostii. Numai că ei i se par foarte utile, pentru că acolo să află reducerile. Iar după lecturarea lor începe să ia la pas supermarketurile în căutarea produselor cu prețuri super reduse. Vă puteți doar imagina cât timp îi să facă asta, dar pentru ea nu este o problemă pentru oricum nu are altceva mai bun de făcut într-o zi obișnuită.

reduceri

Dar nu toți suntem ca doamna respectivă, unii mai avem și un job la care trebuie să ne prezentăm și/sau o familie de care trebuie să avem grijă. Așa că expedițiile de vânătoare de reduceri prin supermarketuri ies din discuție.

Însă, și nouă ne plac reducerile. Probabil că nu suntem obsedați de ele precum este ea, dar chiar şi aşa, ne plac. Și ne dorim cum să avem acces la ele într-o manieră mai la îndemână și mai facilă decât cea pentru care a optat ea. Aici tot internetul ne sare în ajutor pentru că el ne poate pune la dispoziție un site de reduceri haine. Da, sunt site-uri dedicate acestui scop și sunt destule. Și pe ele poți găsi aproape orice, pentru că ele nu oferă doar produse ci oferă și o grămadă de alte lucruri cum ar fi servicii ce cuprind oferte de vacanţă, ședințe la diverse saloane de masaje, evident la prețuri reduse, oferte la diverse clinici dentare, servicii de catering oferite de diverse restaurant, oportunități de relaxare și timp liber oferite de anumite stabilimente și, nu în ultimul rând, bilete la teatru sau alte spectacole.

Pun pariu că și cunoştinţa mea ar vrea să știe de asta, dar ceva îmi spune că ea este un spirit mai retro și că nu s-ar lepăda de metodele sale clasice căutare-detectare a reducerilor. Plus de asta, are și foarte mult timp.

Însă, eu acum mă adresez oamenilor ceva mai normali și vă spun că aceste site-uri de reduceri sunt ceva pe care n-ați dori să le ocoliți dacă vreți să aveți parte de cele mai avantajoase reduceri.