Cu originile din antichitate, dantela este un material care va fi foarte trendy în 2017. Bluzele de dantelă, realizate în serie sau brodate manual, delicate, meticuloase, spun o poveste despre feminitate. Sute de modele și culori disponibile de bluze femei de pe piață vă invită să fiți la fel de creativi în crearea de costume, în cazul cărora bluza de dantelă este elementul central.

Era elizabetană

Acest tip de model vă face să vă gândiți la perioada de domnie a Reginei Elisabeta, din punct de vedere al detaliilor pe care le găsim pe cele mai multe bluze femei. La acea vreme, nu numai că literatura și teatrul au înflorit, ci și hainele foarte scumpe din mătase, catifea sau dantelă. Bluzele în acest stil vă dau o notă nobilă, iar gulerul înalt denotă seriozitate și eleganță. Accesoriile trebuie să fie în conformitate cu atracția “regală”, astfel încât, pentru mai mult rafinament, purtați perle albe pentru a accentua aspectul boemian.

Modele de bluze femei baby-doll

Bluzele în acest stil sunt perfecte pentru acele fete care sunt romantice incurabile. Ele dau un aer sincer și jovial. Acestea sunt recomandate pentru orice siluetă, datorită tăieturii libere în partea de jos. Cele mai multe bluze femei baby-doll sunt preferate de mamele care își ascund burtica, dar rămân foarte frumoase, având elemente din dantelă. Ele sunt perfecte pentru zilele fierbinți de vară, iar primăvara și toamnei pot fi purtate cu o jachetă sau un cardigan.

Două culori perfecte: menta și bleu

Deși bluzele din dantelă albă sunt puțin boeme și se potrivesc oricărei ținute, încercați să obțineți un stil clasic și optați pentru ceva mai colorat. Vă recomandăm bluze femei în culori pastel. Se potrivesc atât fuste, cât și cu pantaloni.

Modele de bluze femei negre

Negrul inspiră seriozitate și o rafinare deosebită și reprezentă culoarea reprezentativă a creațiilor celebre ale lui Coco Chanel. Inspirați-vă de colecția Dolce & Gabbana și alegeți o bluză pentru un aspect sobru și elegant. De asemenea, puteți opta pentru bluze femei cu guler larg care dau un aspect de delicatețe și feminitate la aspectul dumneavoastră.