Atunci când vorbim despre diete exista o multime de greseli pe care le facem fără ştim măcar consecinţele lor reale. Cât de multe diete ai incercat fara nici un rezultat? Din sarind peste micul dejun sau nu bea suficienta apa, exista unele greşeli care pot ruina tot ceea ce ai lucrat pana acum. Şi uneori chiar daca te simţi învins, gandeste-te la obiectivul tau. şi nu pune prea multă presiune pe tine, deoarece modificările importante nu se întâmplă peste noapte.

1. Sarind peste micul dejun

Expertii spun ca oamenii care sunt la dieta ar trebui să aiba cinci mese mici pe zi, trei mese principale si doua gustari. Potrivit unui studiu, această regulă este ignorată de aproape 95% dintre cei care tin o dieta.

2. Înlocuirea meselor cu batoane proteice

Deşi, pentru moment, aceste bare potoli foamea, la mai puţin de o jumătate de oră mai târziu te vei simti din nou nevoia de a manca. Deoarece aceste batoane nu poate înlocui o masa sanatoasa. Corpul nostru are nevoie de o mulţime de substanţe nutritive care pot fi găsite doar în fructe, legume şi cereale produse de origine animală. Prin urmare, încercaţi să măncati în mod regulat şi folositi batoane cu proteine ocazional.

3. Nu bei suficienta de apă

Consumul de apă ar trebui să crească în timpul unei diete, spun expertii. Apa este necesară, deoarece aceasta ajută la arderea caloriilor. În unele cazuri, cu toate acestea, apa poate fi inlocuita cu ceai (indulcit cu miere) sau cu suc proaspat de casă. Mierea este bună doar în cantităţi mici, deoarece conţine multe zaharuri. De asemenea, în scopul de a obţine un pahar de suc aveţi nevoie de cinci fructe, ceea ce înseamnă o cantitate mare de fructoză. Prin urmare, alege să bei doar apă în timpul dietei. În acest fel, vei fi hidratat, şi pofta de mancare potrivit experţilor, se reduce.

4. Nu incluzi exerciţii în dieta ta

Multe femei înţeleg dieta ca o modalitate de reducere unele alimente, din obiceiurile lor alimentare. Dar a face exercitii sau pur şi simplu mersul pe jos timp de 30 de minute va ajuta organismul dumneavoastră sa arda caloriile mai repede.