ingrijire par blond

Dacă tocmai ați schimbat culoarea parului, in blond, probabil, vreti ca acest sentiment antrenant sa rămâna pentru totdeauna. Oferindu-vă anumite ritualuri de ingrijire, cu produsele corespunzătoare, nimic nu ar trebui să vă priveze de bucuria de a fi blonda pentru o lungă perioadă de timp.

Părul blond, indiferent dacă acesta este un dar al naturii sau rezultatul unui tratament de colorare, are nevoie de îngrijire mai mult decât nuantele mai inchise de par. Femeile blonde natural trebuie, de asemenea, frecvent sa se ocupe de părul mult mai fin decât brunetele. În cazul în care ați colorat parul blond, se poate întâmpla cu ușurință ca tratamentele chimice sa lăse parul plictisitor si lipsit de stralucire.

Sfat1:

Nu iesi în lunile de vară fără protecție UV! Parul deschis la culoare conține mai puțina melanină ca nuantele mai inchise de par. Razele soarelui vor pătrunde, prin urmare, mult mai ușor in păr. Ca o chestiune de fapt, parul are nevoie de mai multa protecție.

Sfat 2:

Blondul dvs. platinat are o tentă galbenă? Sampoanele pentru par gri sau alb, poate remedia acest lucru prin neutralizarea tonurilor de galben nedorit cu pigmenți magenta. Aliați naturali în lupta împotriva tentei galbene sunt musetelul si levantica. Ambele sunt ingrediente esentiale de ingrijire a parului.

Sfat 3:

Ați descoperit o tentă verde în părul blond? Cupru din apa de la robinet poate fi de vina. Clătirile acide sunt remediul perfect. Clătirea poate consta in 2 linguri de suc de lamaie intr-un pahar de apă sau, alternativ, cu o aspirină dizolvată în apă.

Sfat 4:

Parul decolorat are nevoie absolut de tratament săptămânal. Diferite de balsamuri, aceste tratamente ofera ingrediente actice, care penetreaza adanc firul de par. Aplicarea periodică a acestor tratamente de par va atenua aceasta problema.