apa de trandafiri

Generații de femei au folosit apa de trandafirii, ca parte din regimul lor de îngrijire a pielii . Nu este neobișnuit să auzi cum bunicii ridică în slăvi beneficiile sale și nu fără motiv.

Apa de trandafirii și uleiul de trandafirii sunt una dintre cele mai vechi produse de îngrijire a pielii. Este folosit pentru a fi adăugat în băi cât și pentru a trata boli de piele blânde . Ele se găsesc în multe produse cosmetice în aceste zile .

Iată câteva modalități cu privire la modul în care funcționează apa de trandafirii :

1 . Din moment ce uleiul de trandafiri are proprietati anti-inflamatorii, folosind apă de trandafiri poate ajuta la reducerea roșeței de pe pielea iritată sau supra-încălzită.

2 . Este un demachiant grozav și ajută la eliminarea uleiului și murdăriei acumulate în pori. Astfel, previne acneea și coșurile.

3 . Ea are proprietăți astringente, acesta fiind motivul pentru care este folosită după tratamente faciale pentru a închide porii deschiși . Aplicarea de apă de trandafiri dupa inhalații cu abur strânge capilarele, reduce roșeața și petele.

4 . Aroma de trandafirii este declarată a fi o stare de spirit puternic amplificatoare. Aceasta înlătură sentimentul de anxietate și promovează bunăstarea emoțională , făcându-te astfel relaxat. Din moment ce elimină stresul, te ajută să dormi mai bine.

5 . Cel mai bun mod și mai ușor de utilizat este să-o aplici pe timp de noapte . Aceasta ajută la curățarea tuturor impurităților.