Nu exista femeie pe aceasta lume care sa nu fie obsedata de silueta, slimcu atat mai mult o femeie care apreciaza moda si vrea sa fie in pas cu ea. Cu atat de multe haine frumoase in jurul nostru, cu atat de multe vedete cu bun gust si aspect impecabil, nu este de mirare ca noi, femeile, vrem sa fim perfecte.

Perfectiunea nu exista, insa,  frumusetea poate fi realizata printr-un amestec de încredere, feminitate si alegeri corecte. Vom insista asupra acestui ultim factor: alegerile corecte. Aceste decizii pot fi un adevarat miracol, sau un dezastru total.

Prin urmare, daca doriti o silueta impecabila, trebuie sa stiti sa luati deciziile corecte. Iata 5 trucuri simple cu ajutorul carora sa pari mai slaba:

Tinutele monocromatice sau bicromatice sunt cele mai bune, daca doriti o silueta mai subtire. Tinutele bicromatice sunt menite sa atraga atentia de la zonele cu probleme si de a evidentia calitatile.

Daca doriti o sileta mai subtire, alegeti haine care urmeaza conturul corpului. Hainele lejere nu fac decat sa va faca mai mari decat sunteti. Daca sunteti mai plinuta evitati sa purtati haine prea stranse sau elastice, si purtati haine care urmeaza linia corpului.

Talia inalta, nu numai ca lungeste, dar pune in evidenta silueta. Alege bluze si rochii cu linia taliei imediat sub bust. Puteti folosi, de asemenea, curele si centuri pe talie.

Acordati o mare atentie printurilor, deoarece ele va vor arata mai mari decat sunteti. Alegeti printuri delicate, mici, care ar putea inhiba zona vizuala.

Accesoriile sunt cel mai bun prieten, ele aduc culoare si sunt cele care atrag atentia în zonele pe care doriti sa le evidentiati. Purtati o pereche de cercei candelabru, o palarie, daca doriti sa atrageti atentia la fata dumneavoastra, un colier sau o esarfa colorata pentru a atrage atentia asupra gatului, sau un ciorap cu model daca doriti sa evidentiati linia piciorului.