Multi spun ca se indragostesc pentru ca simt o conexiune sau  o similaritate intre ei si partener, in timp ce altii pot spune ca se simt confortabili cu o anumita persoana. In timp ce te indragostesti sau cand esti indragostit de cineva te face sa te simti cald si moale, desi poate sa aiba si parti proaste.

1. Factorul cheie ca sa te indragostesti este compatibilitatea

Dragostea poate fi complicata si multi factori contribuie atunci cand te indragostesti. Chimia, atractia fizica sau similaritatea nu se refera la compatibilitate. Atunci cand doi oameni isi simt energia si vibratiile totul decurge natural. Usurinta cu care se relationeaza este componentul vital pentru a te indragosti. Multi barbati isi cauta partenere sau escorte cu care sa se inteleaga, sa valideze sentimentele lor si sa fie la acelasi nivel cu ei.

2. Ajungi sa ii cunosti mai mult

Cat dureaza sa te indragostesti de cineva? Nu se intampla ca in filme, indragostitul nu se intampla la prima vedere. Ca sa te indragostesti intr-adevar de cineva inseamna sa petreci timp sa il cunosti. Nu trebuie sa ii stiti fiecare parte din viata lor, dar sa cunosti cateva lucruri despre partener te poate face sa il placi. Nu degeaba exista motivul intalnirilor amoroase ca un stadiu de cunoastere reciproca.

3. Iti complimenteaza personalitatea

Oricat de siropos ar parea, te indragostesti de persoana care te completeaza.Cand personalitatea partenerului  scoate ce-i mai bun din tine si invers, aceasta legatura nu poate fi ignorata. Oamenii in mod natural nu vor sa fie cu partenerii care ii face sa devina o persoana mai buna.

4. Defectele lor nu mai conteaza

Stadiul numit luna de miere este partea care pare perfecta si fara provocari negative. Dupa ce trece acest stadiu, diferite probleme rasar si astfel  vei vedea defectele si lipsurile partenerului. Chiar si dupa toate acestea, te regasesti inca in bratele lui. Alegi sa lupti alaturi si langa el. Te indragostesti de el sau de ea pentru ca nu conteaza cat de imperfect este el, stii ca poti accepta acele imperfectiuni atata timp cat sunteti impreuna

5.  Ne indragostim de mister

Ne indragostim de cineva familiar si ciudat in acelasi timp. Partenerul implineste cele mai adanci dorinte, mai ales acelea ce le consideram ca nu vor fi indeplinite.  Ne complimenteaza si scoate in evidenta partea dinauntrul nostru care nu stiam ca exista. Partenerul apreciaza misterul si faptul ca unele lucruri trebuie pastrate in secret. Nu e nevoie sa stim chiar totul despre partener.

6. Iubim compania partenerului

Oamenii se indragostesc de numeroase motive. In primul rand, oamenii se indragostesc de atractia fizica. Daca relatia se bazeaza pe atractia fizica, in cateva luni te vei simti golit de energie. Adevarata iubire este despre angajament, devotament, sa fii acolo in vreme de boala sau sanatate in crearea unei prietenii seminificative si romantice. Oamenii se indragostesc de partenerul cu care pot sa rada si sa planga.

7.  Legatura si conexiunea puternica

Sa te indragostesti este o abilitate umana ce include forte constiente si inconstiente. Ne putem indragosti de chimie si de atractie. Sunt multe motive adanci despre cum oamenii se lupta sa atinga iubirea adevarata. Oamenii sunt facuti sa ravneasca dupa iubire, conexiune si satisfactie. Are sens si merita sa ne impartasim vietile cu altii si sa ne imbogatim existenta noastra. Sa ne indragostim este o metoda de a ne conecta cu alte persoane, dar luptam sa dezvoltam dragostea printr-o experienta satisfacatoare si indelungata. Orice femeie si orice barbat isi doreste o iubire care dureaza o viata. Nu este vorba de a gasi alesul sau aleasa, ci este vorba de actiuni constante de a demonstra iubirea.