ntalon

Imbracamintea poate ascunde orice imperfectiune, poate imbunatati aspectul si chiar poate schimba proportiile corpului facandu-te sa arati mai slaba si mai inalta. Dimpotriva, exista haine care pot face chiar o silueta de model sa arate urat. Am colectat elementele care ar trebui evitate de fiecare femeie.

Pantaloni foarte scurti

Pantaloni foarte scurti vor imparti silueta, facand picioarele sa arate mai scurte. Daca doriti sa aveti acest articol in garderoba dvs., ar trebui sa alegeti modelul de pantaloni 7/8, care deschid frumos glezna si imbunatatesc lungimea picioarelor.

Rochii fara o silueta clara

O rochie fara o silueta clara arata ca un sac, si de aceea poate strica chiar si cea mai subtire forma a corpului. Asta pentru ca adauga un volum suplimentar in locuri absolut neasteptate. Este mai bine sa dai preferinta rochiilor cu talie definita, ale caror stiluri vor imbunatati formele frumoase ale corpului tau feminin.

Pantaloni croiti prost

De obicei, fetele arata frumos in pantaloni. Structura texturilor accentueaza feminitatea si fragilitatea.
Costumul trebuie adaptat strict la masuratorile dvs., fara a fi prea largi sau prea stransi. Și nu uitati sa completati aspectul cu tocuri stiletto pentru a face picioarele mai lungi.

Pantaloni cu imprimeuri mari

Pantalonii cu imprimeuri pot reface si diversifica orice aspect monocrom. Cu toate acestea, este mai bine sa eviti imprimeurile mari, deoarece pot rupe proportiile siluetei si mari picioarele. Alegeti pantaloni cu insertii colorate. De exemplu, dungile negre de pe laturi vor face picioarele mai subtiri.

Haine supradimensionate

Tricouri imense, pulovere si jachete supradimensionate intotdeauna arata frumos pe modelele de piste. Dar pe alte femei nu par la fel de atragatoare. Nu adaugati greutate suplimentara corpului. Este mai bine sa alegeti haine in functie de marimea dvs., cu o taietura fixa.

Denim decolorat

Magazinele sunt incarcate cu blugi in acest stil. Cu toate acestea, este mai bine sa le evitati. Datorita contrastului dintre intuneric si lumina, soldurile vor arata mai mari si mai masive decat sunt. Pentru a arata mai slabe, alegeti blugi de culoare albastra cu un singur ton.

Bluze cu imprimeuri mari

Un imprimeu mare face corpul sa arate ca un patrat, facandu-l vizual mai mare. Mai mult, imprimeurile uneori se intind sau cad incorect, schimband astfel proportiile corpului.