Cel mai mare catalog on-line din Romania, catalogul La Redoute pentru colectia primavara-vara 2010 a fost lansat pentru iubitoarele de haine sic si in tendinte. Si nu s-a lansat simplu, ci aducand multe beneficii clientilor si oferindu-le surprize.

In primul rand, La Redoute ofera o reducere de 30 RON pentru prima comanda facuta, plus transport gratuit. Pe langa comanda, clientilor li se mai ofera si un cadou, indiferent de valoarea comenzii.In al doilea rand, termenul de livrare redus. Stim ca o comanda dureaza cateva saptamani. Iata ca acum, termenul de livrare este de maxim 14 zile. Cei care se aboneaza la newsletter primesc reduceri suplimentare.

Catalogul La Redoute Primavara – Vara 2010 este disponibil tiparit, la 9.9 RON in supermarketuri si retele de benzinarii, iar varianta extinsa de 700 de pagini se regaseste online, la sectiunea Catalog Virtual. Site-ul se actualizeaza zilnic cu noi articole pana la sfarsitul sezonului si ne propune sase tendinte: Summer Blue, Parlez-moi d`amour, Village Voice, American Vacation, Out of Sahara si Essentiels City, in functie de stiluri de abordare vestimentara potrivit personalitatilor clientilor.