In timp ce se maturizeaza, barbatii continua sa puna ca prioritate placerea si performanta sexuala. Similar femeilor, isi evalueaza viata erotica si apropierea emotionala intr-o relatie. Dar ce definesc barbatii drept un sex fabulos? In timp, acestia isi schimba nevoile sexuale si incep sa aprecieze niste lucruri surprinzatoare despre sex.

Pe primul loc ale nevoilor sexuale ale barbatilor este satisfacerea partenerului. Ideea de a te satisface – dandu-ti un orgasm, privindu-te cum te contracti de placere – il face pe barbat sa se simta puternic si excitat. Studiile arata ca barbatii renunta la orgasmul lor pentru a iti da tie unul fabulos! Invatandu-i cum sa te multumeasca, le dai sansa de a le satisface cea mai mare nevoie in pat.

In al doilea rand, ei chiar vor sa vada ca esti implicata. Facand zgomot, gemand usor si soptind cat de mult iti place sexul arata ca esti implicata. Barbatii iubesc cand te predai placerii. Ei doresc o femeie, nu un corp perfect, ci unul care poate experimenta si exprima placerea in timpul amorului.

In al treilea rand: un barbat vrea sa se simta dorit. A se simti dorit face ca un tip sa se simta de parca il doresti indiferent daca se ridica la asteptarile tale. Asta conteaza in construirea ego-ului sau care se daraman uneori in timpul jobului. Stiind ca il vrei, se poate vindeca si poate face viata amoroasa un loc al placerii pentru el.

Pe locul 4  in felul in care barbatii definesc sexul fabulos este sa aiba noutate si aventura in dormitor. Toate relatiile ajung la un punct comun al plictiselii ca rezultat al relatiei de lunga durata. Pentru a mentine acele focuri aprinse ale pasiunii, relatiile au nevoie de noi picanterii erotice. Privindu-te cum te imbraci, facand un striptease sau orice adauga spontaneitate poate transforma sexul de rutina intr-o partida de dragoste nebuna.

Crezi sau nu, pe locul 5 se afla afectiunea si senzualitatea. Folosind toate simturile: gust, miros, auz si atingeri, toate contribuie la experienta sexuala a barbatului. Asa ca lumanari parfumate, muzica soft, asternuturi de matase si uleiuri de masaj aduce un barbat in pragul momentului erotic si al senzualitatii. Desi acestea sunt vazute drept domeniul femeilor – mit, barbatii au nevoie de experiente senzuale.