Parintele Knotz din America a scris o carte foarte interesanta pentru viata cuplurilor, ceea ce e foarte interesant si aproape rar intalnit. Sa vedem ce ne spune!

1. “Un act sexual, care este planificat pentru seara ar trebui să aibă început emoţional dimineaţa.”

Cel mai sigur. De asemenea, el scrie in cartea sa că în pregătirea pentru o noapte de intimitate, soţul ar trebui să ajute cu treburile casnice, astfel încât soţia sa nu fie prea obosita. Pe dreapta, Părinte.

2. “Mangaierea este deosebit de importantă pentru a pregăti soţia pentru un act sexual.”

Da, inca un alt punct pentru Tatăl Knotz. El este un om foarte inteligent. Nu se poate subestima importanţa preludiului, este imperativ!

3. “El [cuplul] poate folosi stimularea orala si manual.”

Este de admirat ca el este de acord cu sexul oral ca o parte din experienţa maritala. Şi el scrie in carte, că un performante sexului oral al barbatului, pentru soţia sa sunt la fel de importante, iar ca o sotie trebuie sa faca acelaşi lucru. E un fel de şanse egale apreciate de preot.

4. “Fiind intr-o fuziune sexuală, este de mare importanţă legamantul intre sot si sotie care se intareste, astfel.”

Îmi place modul în care el pune problema asta. Sexul, a face dragoste, sau orice altceva vă simţiţi confortabil numindu-l, este unul din lucrurile care face o relaţie de căsătorie diferită de alte relaţii pe care le-aţi putea avea. Te face să te simţi mai aproape de partenerul tau intr-un mod unic pentru relaţia voastră.

5. “Prin dragostea lui pentru soţia sa, un soţ este obligat (după atingerea propriei sale satisfacţii) să mângâie labiile soţiei lui şi clitorisul pana cand ajunge la un orgasm.”

Da! Pentru acest om celibatar, este wow ca înţelege diferenţele în sexualitatea între bărbaţi şi femei. Tatăl Knotz merge mai departe pentru a descrie sexualitatea unui om ca frunze uscate, care a izbucnit în flăcări repede, dar apoi s-a stins foarte repede. Sexualitatea femeii este descrisa ca fiind un jar de carbuni cu ardere lentă.

În ciuda faptului că are o credinţă religioasa diferita, singurul lucru cu care nu este de acord parintele Knotz este utilizarea de ajutoare sexuale, lubrifianti sau jucarii. El scrie că aceste lucruri trivializa experienta. Cred ca aceste lucruri sporesc insa, atât experienţa, cat şi relaţia.