Primele impresii sunt foarte importante, mai ales la intalniri. Daca totul merge asa cum trebuie, prima intalnire va duce catre a doua intalnire si tot asa. Alegerea outfitului pentru prima intalnire este grea pentru ca de obicei nu cunosti persoana cu care te intalnesti prea bine ca sa stii ce crede ca e atractiv.

Naturaletea la capitolul machiaj este cea mai buna arma de seductie pentru o fata. Aspectul de sofisticat, de matur, este mult prea mult pentru o tanara.

Nici in ceea ce priveste vestimentatia, lucurile nu trebuie impinse la extrem. O fusta extrem de scurta sau transparenta, si un top foarte decoltat, nu dau senzatia de sexy ci mai mult de vulgar. O tinuta foarte sofisticata pentru o prima intalnire nu este, prin urmare cea mai buna alegere, cu toate ca in fond si la urma urmei totul tine de gust si de personalitate.

Poarta haine în functie de vremea de afara. Sunt minus cinci grade, dar tu iti iei o bluza decoltata si cu maneca scurta. Nici să fii cu bluza pe gat si cizme cand afara e cald nu e bine.

Alege o coafura lejera ,oarecum inocenta care insa sa te puna in valoare.