miley cyrus converse

miley cyrus converse

Miley Cyrus este cantareata si compozitoare, dar acum se aventureaza si in designul de moda, adica a decis sa lanseze o colectie de tenisi numita #ConverseXMiley, care este deja in vanzare si include modele pline de sclipici si platforme mari. Miley Cyrus a colaborat pentru a treia oara cu brandul de tenis Converse si aici va prezentam noile sale modele. Cantareata a creat o colectie “fara varsta si fara sex, astfel incat toata lumea sa se simta inclusa”.

Cu totii am avut multe iluzii in legatura cu aceasta colaborare deosebita. Si daca una dintre reginele pop isi uneste fortele cu Converse, este clar ca rezultatul nu ar putea trece neobservat. Inainte de a sti ce ne ofera aceasta colaborare, am stiut ca toate variantele posibile pe care le poate face Converse cu pantoful sau mitic care a cucerit mii oameni, va continua sa ne placa. Colectia include, de asemenea, genti, colanti, pantaloni si topuri scurte.

miley cyrus converse

Ce contine colectia Miley Cyrus – Converse

Si, in cele din urma, Mayo a intrat in viata noastra, si cu ea a iesit la lumina aceasta colaborare plina de stralucire si culoare, marcata de trei culori principale. O colectie in care putem gasi articole de imbracaminte de tip sport pentru a le combina pe strada, cat si sport, in functie de stilul dvs. De la ciorapi si topuri foarte originale, la costume colorate, pentru a nu trece neobservate. Si, desigur, cel mai asteptat dintre toate, designul Converse cu cele mai speciale talpi, care vor face acest pantof de baza, necesar in dulapul dvs. De-a lungul acestei colectii, stilul lui Miley este foarte prezent, cu articole de imbracaminte originale, cu o mie si una combinatii.

miley cyrus converse

Miley a surprins pe toata lumea cu partea ei creativa, proiectand pentru a treia oara o colectie de adidasi si articole sportive pentru marca Converse. Prin fiecare imbracaminte, Cyrus, aduce omagiu personalitatii sale si legaturii cu fanii sai.

In mai 2018, cantareata a prezentat o gama inspirata de radacinile sale sudice incadrate de culori precum roz si alb, cu indicii de efect de sparkle. Pentru aceasta versiune, nativa Nashville prezinta opt modele care iau forma Chuck Taylor, All Star OX si Platform.

miley cyrus converse

Detalii de culori, cum ar fi noua culoare preferata a mileniului, texturile albastre, blana si motivele stelare, sunt integrate in fiecare piesa a colectiei, care este completata de o linie de imbracaminte care exceleaza prin faptul ca are bustiere, pantaloni si topuri- in culori stralucitoare si in tonuri monocrome.

Interpreta “Malibú” a definit noua sa colaborare cu marca ca fiind “autentica, independenta, colorata, neasteptata, indrazneata si animata”. Unele modele de tenisi au finisaje sclipitoare, talpi inspirate de texturi unice si chiar platforme dramatice.

miley cyrus converse

Colectia este puternic inspirata de radacinile sale sudice, de la nativa din Nashville pana la Malibu, care reprezinta cat de mult se bucura de viata pe plaja si cat de speciale sunt referintele sale iconice.

Unde o gasiti? Aceasta este cea mai buna parte, este prezent la Bershka. Inditex a vrut sa parieze pe fosta fata Disney si pe stilul ei plin de stralucire, ceea ce va insemna un succes sigur in vanzari, desi pretul sau este mai mare decat ceea ce ne-a obisnuit acest lant de moda. Aruncati o privire asupra intregii colectii si alegeti imbracamintea preferata. Daca puteti alege una singura!