Mesaje de 8 martie - Mesaje de ziua mamei

8 martie este deja aici, deci este timpul sa sarbatorim ziua unuia dintre cei mai importanti oameni din viata noastra: mamele noastre.

Doriti sa dedicati mamei dvs. cele mai frumoase urari? Este normal, pentru ca mamele sunt unice in viata fiecarei persoane. Nu numai ca ne-au dat nastere, ci au fost de partea noastra in fiecare moment al dezvoltarii noastre, atat bune cat si rele. Din moment ce au fost atat de generoase sa impartaseasca atat de mult cu noi, merita o recunoastere.

Mamele merita o zi speciala, de aceea noi, copiii lor, suntem cei care ar trebui sa le-o oferim. In fiecare an, cautam modalitati diferite de a le felicita si de a le arata toata afectiunea noastra chiar si in cel mai simplu mod. Daca sunteti in cautarea unui mesaj special, aici veti gasi o selectie a celor mai bune mesaje de Ziua Mamei.

Cele mai frumoase mesaje de 8 martie – mesaje de ziua mamei

Nici o limba nu poate exprima puterea, frumusetea si eroismul iubirii unei mame. La multi ani de 8 martie!

Nu-mi pasa cat de saraca este o persoana, daca are mama, este bogat. Multumesc ca esti mama mea!

Dumnezeu nu putea sa fie peste tot odata. De aceea a creat mamele! La multi ani!

Astazi vreau sa iti multumesc pentru tot ce mi-ai dat si sa-i multumesc lui Dumnezeu pentru ca mi-a dat o mama ca tine. 

Mama: Desi calendarul meu imi spune ca astazi trebuie sa-ti spun cat de mult te iubesc, sper ca stii ca te iubesc in fiecare zi a anului, nu doar astazi. La multi ani!

Bratele au fost intotdeauna deschise cand aveam nevoie de o imbratisare. Inima m-a inteles cand aveam nevoie de un prieten. Ochii tai dulci au fost severi cand aveam nevoie de o lectie. Puterea si iubirea ta m-au calauzit si mi-au dat aripi! La multi ani, mama!

Un milion de multumiri si o viata de fericire, singurei persoane din lume care va fi intotdeauna cu mine in vremuri bune si rele, mama mea. La multi ani de 8 martie!

Multumesc mamei pentru dragostea, rabdarea, intelegerea si sustinerea oferite tot timpul. Nu uita niciodata ca te iubesc foarte mult. La multi ani!!!

Mama, cel mai bun dar pe care ti-l pot oferi si stiu ca este cel care iti va placea cel mai mult, e inima si toata dragostea mea. Te iubesc!

Mama te iubesc, nu uita niciodata … si daca intr-o buna zi mi-e dor de tine, iti amintesti ca nu e dragoste mai mare pentru tine, decat a copilului tau, oriunde s-ar afla. La multi ani!!!

Mama este o persoana care ne iubeste si are grija de noi in fiecare zi a vietii noastre. Si ea plange cu emotie, pentru ca o amintim o data pe an. Te iubesc, mama!

Ziua fericita a Mamei, poate Dumnezeu sa binecuvanteze toate mamele pamantului si sa le umple cu toata fericirea si dragostea neconditionata a copiilor lor.

Mama a fost cel mai mare profesor al meu, un profesor de compasiune, dragoste si curaj. Daca dragostea este dulce ca o floare, atunci mama mea este acea floare dulce de dragoste. La multi ani!!!

Nu am prea multe in aceasta viata si as putea spune ca nu sunt o persoana norocoasa, dar nu este adevarat pentru ca nu toata lumea are norocul sa aiba o mama ca tine. Ziua fericita a mamei!

Am castigat loterie cand m-am nascut. Te iubesc, mama!

Nu ti-am multumit niciodata suficient pentru ca m-ai calauzit in directia cea buna. Nu ti-am multumit niciodata suficient pentru ca m-ai ascultat. Nu ti-am multumit niciodata suficient pentru ca m-ai protejat de lucrurile pe care n-ar fi trebuit sa le fac. Nu ti-am multumit niciodata suficient pentru ca mi-ai suportat starea de spirit si aroganta. Nu ti-am multumit niciodata suficient pentru ca ai fost acolo pentru mine fara ezitare. Nu ti-am spus niciodata cat de mult te iubesc. Indiferent ce se intampla, te voi iubi intotdeauna, mama!

Mama, tu esti cea mai minunata persoana pe care am cunoscut-o vreodata. Te iubesc! La multi ani!!!