4Cea mai recenta colectie Reserved pentru toamna/iarna 2013-2014 este foarte apreciata deoarece a fost conceputa cu mare atentie. O multime de tendinte actuale sunt combinate pentru a crea niste tinute chic. Designerii brand-ului Reserved au creat o colectie de modele cu caracter stralucitor, care poate satisface cei mai pretentiosi fani ai brand-ului.

Linia de imbracaminte pentru femei (Wild Life), este conceputa din diferite materiale si culori, cum ar fi piele, piele de caprioara, tricot, denim, blana, animal print-uri, negru, alb si maro. Una dintre caracteristicile cele mai remarcabile ale acestei linii este stilul practic, de exemplu, fusta creion si rochia retro romantica sau hainele de blana scurte.

În contrast, cele ce vor sa inspire incredere sau stralucire, ar trebui sa aleaga linia Premium Soldier care empatizeaza cu stilul lor. Unele culori, cum ar fi gri, negru, aur, argint si  visiniu inchis se potrivesc absolut cu elemente de design militar sau stilul  retro al anilor ’90.

1

2

3

4