Colecția Mulberry Bag pentru toamna - iarna 2014-2015_4

Surprize imaginative care vin ca urmare a lucrului în echipă la fel de minunat nu au sfârșit! Acest lucru este valabil mai ales în cazul în care avem de a face cu astfel de branduri creative și cool ca Mulberry și astfel de personalități strălucitoare și carismatice precum Cara Delevingne. Deci, aici vine o altă colectare fabuloasă și imaginativă, care a apărut ca rezultat al activității profesionale Mulberry și Cara.

Modelul de top s-a dovedit a fi o personalitate foarte talentată și strălucitoare încă o dată, adăugând o altă colecție sofisticată și chic portofoliului ei. Colecția Mulberry Bag pentru toamna / iarna 2014-2015 a prezentat în fața London Fashion Week este cea mai bună surpriză pe care am putea obține-o vreodată. Fotografiată de Tim Walker, frumusețea blondă prezintă gama minunată de genți de mână în fotografiile de publicitate.

Colecția Mulberry Bag pentru toamna / iarna 2014-2015 oferă astfel unele opțiuni foarte creative și extrem de confortabile, care combină designul unui rucsac cu cea care poate fi realizată manual, de asemenea. În acest fel, fanii ambelor stiluri vor avea șansa de a se bucura de ambele beneficii. Diversitatea atrăgătoare de forme și texturi este următorul aspect curios al acestei linii.

Astfel, varianta iarbă verde venind cu modele matlasate este prima minune în colecția Mulberry Bag pentru toamna / iarna 2014-2015. Amprentele de camuflaj catchy vin imediat după. De asemenea, nu putem să nu ținem cont de următoarele alternative de albastru eclectic și cele de o nuanță maro închis și unele știfturi rotunjite aurii Neîntrecutul camuflaj și aspectele negre și maronii imprimate sunt, de asemenea, incluse în această linie.

Colecția Mulberry Bag pentru toamna - iarna 2014-2015_

Colecția Mulberry Bag pentru toamna - iarna 2014-2015_2

Colecția Mulberry Bag pentru toamna - iarna 2014-2015_3

Colecția Mulberry Bag pentru toamna - iarna 2014-2015_4

Colecția Mulberry Bag pentru toamna - iarna 2014-2015_5