4

Culori stralucitoare, luminozitate , feminitate si un farmec francez unic, sunt caracteristicile care reflecta cel mai bine cea mai recenta colectie de imbracaminte Promod pentru toamna – iarna 2013-2014. Pentru acest nou sezon , designerii  Promod au creat colectia bazata pe stilul popular folk cu indicii de grunge. Sexualitatea si neglijenta sunt usor exprimate in fiecare imaginie din colectia Promod.

1

În aceasta linie de îmbracaminte pentru femei, cele mai multe modele sunt realizate din jerseu si articole tricotate , pantaloni , pantaloni scurti , fuste mini , o serie de sacouri de motociclist si jambiere . Unele alte modele sunt create cu fermoar asimetric .

3

Materialul de baza folosit în cea mai recenta colectie de Promod este textura . Gama de haine include piele si denim , tricotaje , mohair si tesaturi tricotate , jacquard. O alta caracteristica interesanta în aceasta colectie este decorul rafinat , cu dantela si broderie , textura originala de tesatura jacquard si materiale delicate tricotate.

rrr

Pentru a sublinia linia de îmbracaminte pentru acest sezon , designerii au folosit nuante pastelate luminoase de alb , bej , gri , negru si maro ca baza . Mai mult decat atat , ei au ales , de asemenea, culori vibrante ale sezonului , cum ar fi rosu aprins , coral , albastru , roz , galben , smarald , visiniu si albastru inchis . Cele mai populare printuri sunt florale , animale si ornamente diferite .