Cand vine vorba de bijuterii, suntem mai preocupati de frumusetea modelelor decat de a alege o forma perfecta in favoarea noastra fizionomica. Multi dintre noi ignoram complet faptul ca perechea perfecta de cercei poate dezavantaja o fizionomie rotunda si poate rotunji o forma patrata. Cum sa stiti ce tip de fizionomie aveti? Asezati-va in fata unei oglinzi si trageti cu degetul in abur conturul fetei dvs. Odata ce faceti acest lucru, va fi mult mai usor sa va dati seama daca aveti o fata rotunda, ovala, patrata sau in forma de inima sau diamant.

cer cei

Acum, ca stiti ce tip de fizionomie aveti, iata un mic ghid care va va ajuta sa alegeti modele de cercei care pun accentul pe caracteristicile dvs.:

Modele de cercei pentru femei cu fata ovala
Aveti o fata ovala? Sunteti norocoasa! Sunteti printre putinele femei care pot purta orice fel de cercei! In functie de tinuta si coafura pe care o adoptati, puteti purta cu usurinta o pereche de cercei mici, rafinati sau puteti pune cercei candelabru extravaganti. Totusi, amintiti-va: lungimea lor nu trebuie sa depaseasca barbia, deoarece aceste modele nu fac altceva decat sa prelungeasca in continuare fata.

Cercei potriviti pentru fizionomia rotunda
Daca aveti o fata rotunda, obiectivul dvs. principal este de a alege cateva piese care va fac fata sa para mai subtire. Cum faceti asta? Cu cercei subtiri care sunt lungi, eleganti. La fel de potriviti sunt cerceii rectangulari, patrati si, in general, liniile si unghiurile ascutite, ceea ce creeaza un echilibru vizual. Evitati-i pe cei rotunzi.

Aveti o fata in forma de inima?
O fata in forma de inima este perfect incadrata de o pereche de cercei sub forma de lacrima sau piramida, al carei scop este sa adauge volumul in partea de jos a fetei. Nu ignorati modelele de cercei rotunzi sau forma de diamante tip chandelier care va pot echilibra caracteristicile.

Modele de cercei pentru o fata patrata
Daca va aflati printre femeile fata patrata, inseamna ca trebuie sa acordati atentie cerceilor rotunzi sau ovali, care va vor ascunde trasaturile. Purtati modele rotunde cu forma circulara mare si cele lungi care rotunjeaza linia maxilarului. Evitati, daca este posibil cerceii care imita forma fetei dvs., cu unghiuri ascutite.

Modele de cercei pentru fata dreptunghiulara
Femeile cu fata dreptunghiulara sunt sfatuite sa evite cerceii foarte lungi care alungesc fata mai mult decat este necesar. Mici si rotunzi, sunt alegerea ideala pentru a accentua pometii vostri si pentru a indulci fizionomia.