Un tip de incaltaminte pe care ar trebui sa-l purtati in aceasta vara sunt espadrilele. espadrilele sunt incaltaminte de vara, in general facuta din anumite materiale naturale si avand talpi flexibile specifice, realizate, de regula, din franghie sau din cauciuc.

Acestea sunt piesele de incaltaminte perfecte de vara, deoarece materialul lor usor este comod in timpul zilelor fierbinti. De asemenea, un alt motiv pentru care ar trebui sa purtati espadrile este ca sunt foarte confortabile si le puteti purta toata ziua. Ele sunt usor de purtat, deoarece se potrivesc cu aproape orice, cand vine vorba de stilul mai casual. Mai jos, am ales cateva combinatii de tinuta pentru a va arata cum le puteti purta in stiluri diferite.

espa

Regula principala pe care ar trebui sa o cunoasteti este ca espadrilele sunt purtate doar fara ciorapi si nu in alt mod. Acestea pot face parte din combinatiile dvs. de costum cu camasi si blugi sau pantaloni scurti, dar, de asemenea, le puteti purta cu diferite stiluri de rochii si fuste casual.

Espadrilele pot fi gasite in atatea culori si modele variate, astfel incat veti gasi cu siguranta perechea potrivita pentru dvs. De exemplu, espadrilele florale sau dungate sunt cu adevarat la moda in aceasta vara. De asemenea, un alt model pe care ar trebui sa-l faceti parte din combinatiile dvs. de vara este modelul cu ananas. Accesati galeria foto pentru a vedea cateva combinatii de costume cu espadrile si pentru a va inspira in aceasta vara.