Nu exista nici o indoiala ca fiecare femeie este frumoasa si unica cum o creaza natura. Machiajul poate face o femeie mai fermecatoare la fel de usor ca si cum ar putea strica totul. Dar aceste mici trucuri de machiaj va pot ajuta sa va subliniati individualitatea si harul!

Creionul de ochi este baza dvs. de machiaj de baza. Este singurul produs care va poate completa aspectul machiajului ochilor – transformandu-l de la frumos la obraznic, subtil sau dramatic. Este singurul produs care va poate schimba ochii, dand iluzia ca sunt mai inaltati, mai largi, mai mici, mai rotunzi. Este singurul produs care vine in mai multe forme – dar fiecare necesita mana ferma a unui artist de machiaj. Și sa ne confruntam cu acest lucru, este singurul produs care poate insufla frica si neinfricarea in mintea noastra de frumusete. Ceea ce explica de ce dorim sa traim fara el, dar, din pacate, nu putem.

In acest articol va vom arata cum sa aplicati machiajul ochilor in functie de forma ochilor.

Ochi rotunzi

Daca ochii sunt larg deschisi, dar puteti vedea in continuare albul sub iris, atunci aveti ochi in forma rotunda. Acest lucru inseamna ca, in timp ce aplicati machiajul ochilor, obiectivul dvs. principal este de a-i face mai mult in forma de migdale. Iata cum se face acest lucru:

Incepeti prin aplicarea fundatiei pe pleoapa superioara. Poate fi fie pulbere, fie fard natural.
Apoi schimbati vizual forma ochilor prin aplicarea uneui anumite fard negru pe partea exterioara a pleoapei in miscare.
Desenati o linie cu creionul de ochi de-a lungul liniei genelor pentru a accentua forma rotunda a ochilor. Este mai bine sa nu trasati o linie din coltul interior al ochiului. Incepeti de la mijlocul pleoapei in miscare si treceti la coltul exterior, terminand cu o aripa mica.
De asemenea, puteti alinia marginile interioare ale pleoapei de-a lungul liniei genelor pentru a obtine o culoare mai intensa.
Daca doriti ca genele sa para mai voluminoase, aplicati rimelul.

rotunzi

Ochi ingusti

Aveti o forma ingusta a ochiului daca pleoapa superioara aproape se suprapune peste gene si partea ascunsa a pleoapei este ascunsa. Scopul dvs. cand aplicati machiajul este sa faceti ochii mai adanci, subliniind forma exotica si frumusetea lor naturala.
Aplicati fundatia pe pleoapa superioara. Poate fi o pulbere simpla sau o fard de ochi natural.
Avand in vedere forma ochilor, puteti trage o linie cu creion de ochi la o anumita distanta de linia genelor.
Desenati linia de pe pleoapa superioara de-a lungul liniei genelor. Apoi linisteste numai 1/3 din pleoapa inferioara.
Este important sa nu uitati sa trageti o linie pe partea interioara a pleoapei superioare.
Utilizati mascara cu efect de super-volum. Evitati rimelul cu efect de gene lungi, va face ca ochii sa arate chiar mai subtiri. Aplicati-l atat pe linia genelor superioare, cat si pe cea inferioara.
Puteti aplica fard bej deschis peste pleoapa superioara.

ochii

Ochii migdalati

Ochii migdalati sunt alungiti si rotunjiti la nas cu colturi exterioare ascutite. Aceasta forma de ochi este cea mai usoara pentru aplicarea machiajului, deoarece majoritatea arata bine cu ochii de migdale. Machiajul de seara va arata perfect in culori inchise, cum ar fi ochii fumurii, iar machiajul de zi cu zi arata bine in nuante luminoase.
Aplicati fundatia pe pleoapa superioara. Puteti utiliza o pulbere simpla a fetei sau fard de ochi natural.
Aplicati fard de obraz bej pe pleoapa superioara spre sprancene.
Aplicati pe pleoapa in miscare fardul de mijloc (ocru, aur, teracota).
Evidentiati creasta superioara a pleoapelor cu o linie intunecata.
Desenati codite chiar deasupra colturilor exterioare ale ochilor folosind un creion pentru ochi.
Pentru a adauga mai multa expresivitate ochilor, folositi rimelul negru inchis. Concentrati-va pe genele externe; va sublinia inca o data forma migdala a ochilor dumneavoastra.

migdala

Ochi lasati

Daca colturile exterioare ale ochilor dvs. sunt usor coborate, uneori puteti arata trist sau obosit. Sarcina dvs. este sa faceti aspectul mai viu si vesel. Trebuie doar sa ridicati un pic marginea superioara a ochiului si sa desenati coditele adecvate:
Aplicati fundatia pe pleoapa superioara. Utilizati o pulbere sau o fard de ochi natural.
Impingeti pleoapa superioara, trasand o linie clara de-a lungul liniei genelor. Linia trebuie sa fie subtire si naturala, chiar la linia genelor. Numai atunci puteti obtine un efect de proaspat.
Aplicati cu atentie o culoare mai intensa pe partea exterioara a pleoapelor.
Desenati o codita de-a lungul liniei ochilor.
Aplicati corector pe pleoapa inferioara de langa coltul exterior al ochiului.
Utilizati rimelul numai pe genele medii si interioare, nu il aplicati pe partea exterioara. Faceti acelasi lucru pe linia genelor inferioare.
Fetele cu margini coborate ale ochilor nu trebuie sa foloseasca tehnica de machiaj ochii fumurii. Nuantele inchise atrag atentia asupra colturilor oculare coborate.

lasati

Ochi mici

Nu este nevoie de explicatii aici, nu? Și in timp ce obiectivul general este de a va extinde forma ochilor, exagerarea poate functiona de fapt impotriva dvs. si va va face ochii sa para mai mici.

Exista o solutie simpla pentru a face ochii mici sa para mai mari. Evitati sa folositi negrul pe linia de jos, deoarece va face ca ochii sa para si mai mici – apoi trageti subtire o codita in coltul exterior al ochiului.

Machiajul recomandat mai mult: Faceți acești ochi mari și responsabili (chiar dacă nu sunt), încercând un ochi metalic, fumător, subtil, dar îndrăzneț. Acest lucru va spori forma sau ochii dumneavoastra!

Este intotdeauna dificil sa adaptam machiajul la forma fetei sau forma ochiului cand nu stim exact care este aceasta forma. Pentru a va usura viata, am venit cu cateva sfaturi pentru a va ajuta sa va determinati forma ochilor. Fiecare tutorial in trei pasi ofera un aspect de baza, dar puteti schimba nuantele mai intunecate, adauga genele false sau stratul pe rimel pentru un stil mai dramatic si mai gata de petrecere. Dupa ce le stapaniti, veti fi pregatiti pentru sarbatori – si in fiecare zi.

mici