piele

Fiecare nuanta a pielii si a culorii parului are o selectie de culori care o face sa arate chiar mai frumoasa. Daca tineti cont de acest lucru, veti arata perfect cu orice ocazie, asa ca invatati cum sa va imbracati in functie de culoarea parului si a pielii.

Pentru a sti cum sa va imbracati, este important sa determinati ce culoare are pielea. Puteti afla foarte simplu, doar daca va uitati la venele de pe antebrat. Daca sunt albastre, pielea are nuante reci, iar daca sunt verdzi are nuante calde. Dupa ce ati eliminat acest lucru, puteti cauta culorile care se potrivesc cel mai bine.

Cum sa va imbracati daca aveti pielea palida

Daca aveti o piele palida, cu nuante de fildes si un roz in obraji, culorile calde si pastelurile va vor evidentia pielea. Albastru, verde, camel, coral, fildes, albastru deschis, auriu, galben si portocaliu sunt perfecte pentru piele. Cand alegeti sa purtati culori stralucitoare, mergeti pe nuantele de albastru cobalt, rosu, verde sau albastru. Evitati cat mai mult posibil culorile estompate sau intunecate si nu purtati prea mult alb si negru, care vor fi in contrast cu pielea palida.

Culori potrivite pentru pielea intunecata

Cum va imbracati daca aveti un ten intunecat cu nuante de auriu? In acest caz, trebuie sa purtati culori inchise care sa evidentieze tonurile aurii ale pielii. Datorita complexitatii tonului pielii, veti arata perfect in tonuri de auriu sau tonuri de pamant. Daca doriti sa va amintiti cu usurinta ce culori sa imbracati, ganditi-va la frunzele de toamna: masliniu, auriu, bej, portocaliu, maro si camel. O alta culoare care va arata grozav este gri inchis. Nu purtati pasteluri si nuante de albastru, deoarece va vor face sa aratati palid.

Cum va imbracati daca aveti pielea maslinie

Daca pielea este de masline, cu nuante de roz si albastru, nu va fi greu sa alegeti cum sa a imbracati. Bogatia tonului pielii va ofera libertatea de a alege culori vii, indraznete, cum ar fi rosu, albastru inchis, negru, roz sau albastru. Nu purtati tonuri de pamant.