Saptamana de moda din Londra din acest an s-a incheiat deja. Spectacolele de moda ne-au lasat sa ne gandim la multe tendinte de machiaj si par. Din moment ce un spectacol de moda nu se refera doar la haine, designerii se straduiesc sa prezinte tendinte de frumusete de exceptie. Case populare de moda, cum ar fi Tommy Hilfiger, Erdem, Christopher Kane si multi altii, au pus o multime de lucruri pentru a arata frumusetea de neuitat.

Noaptea trecuta, show-ul Hilfiger a fost despre rock ‘n’ roll. Designerul a introdus modele din piele si tartan, care au fost completate cu aspect de machiaj si coafuri. Mark Carrasquillo a fost principalul artist de machiaj care a avut grija de aparitia inspirata de grunge. El a introdus conturul neagru si pielea radianta proaspata. Parul a fost realizat de Eugene Souleiman, care a creat, de asemenea, aspectul inspirat de cultura rock. Eugene a creat coafuri simple, cum ar fi valurile si impletiturile sic. Toate modelele au purtat unghiile negre realizate de Marian Newman.

ar cofuri

Pentru spectacolul House of Holland, artistul de machiaj Ciara O’Shea a experimentat culori indraznete. Ea a folosit fard de pleoape neon si l-a aplicat pe pleoapele modelelelor. Acesta a fost unul dintre primele imagini ale LFW, care merita atentie. Potrivit Ciarei, ar fi mai bine sa va pregatiti sa faceti cumparaturi de indraznete de ochi in primavara anului 2018.

machiaje tendinte machaj 2018
Erdem avea nevoie de eleganta, iar frumusetea eleganta pare sa completeze desenele regale. Legenda Val Garland a realizat un machiaj natural pe modele. El a adaugat, de asemenea, codite elegante pentru a completa stilul. Anthony Turner a fost responsabil de par la spectacol. Coafurile au constat in cozi elegante cu panglici dragute inspirate de anii 1940. Panglicile sunt o tendinta deja aprobata de un numar foarte mare de designeri.

Aruncati o privire la cele mai frumoase look-uri de frumusete de la primavara-vara 2018 London Fashion Week. Unele dintre aceste look-uri de frumusete arata ca se asteapta sa fie tendinte uriase in primavara anului 2018.