1

În fiecare sezon, un nou trend împinge drumul său în modă, făcându-ne astfel dependenți și străduindu-ne să urmăm cele mai recente tendințe . Printurile de animale continuă mereu să revină în modă și să se încadreze destul de repede. Aceste printuri pot transforma look-ul obișnuit într-unul original , sexy.

Deci, în scopul de a ști cum să puneți lucrurile cap la cap , este esențial pentru a afla ceea ce funcționează pentru tipul de corp și stilul personal. Imprimeurile animale pe piesele de îmbrăcăminte pot arăta chic și la modă , dacă le coordonăm în mod corect. Pur și simplu trebuie să învețați aceste sfaturi ușoare de a combina leopardul , zebra , și printurile din piele de șarpe cu restul ținutei și veți avea un aspect uimitor . Mai jos puteti găsi câteva idei inteligente cu privire la modul de a purta printuri de animale și pentru a arăta chic și feminin , în loc de vulgar.

Pantofii leopard, de exemplu, merg aproape întotdeauna bine cu rochii negre, fuste, pantaloni. Ele sunt într-adevăr ideale pentru pantofii cu imprimeuri leopard. O centură de leopard este un alt plus față de o rochie simplă neagră pentru a crea o imagine interesantă și la modă. Acest lucru se explică parțial prin faptul că imprimeul leopard au deja un ton negru în ele, care fac un costum negru armonios, cu toate acestea, există un alt lucru care face o combinație acceptabil, care se datorează faptului că într-adevăr negru accentuează tonurile deschise în modelele cu imprimeuri leopard . Deci, asta este o alegere ușoară.

cccc

gvb

io

jhk